Itis amplit
Entinen Itäkeskus saneerattiin ja laajennettiin ja samalla sen nimi muuttui Itikseksi. Lähes kaikki Diagonaalin liiketilat uusittiin ja katto nostettiin ylemmäs, jotta osion päälle saatiin rakennettua toinen kerros uusia liiketiloja varten.

Erityisesti Bulevardin kauppakäytävän valaistukseen panostettiin. Valaistusohjauksissa käytettiin pääasiassa Dali-väylää, mutta myös DMX-väylä esiintyy Bulevardin ColorBlast-valaisimissa. Jopa IV-pääte-elimiin on asennettu erittäin näyttävät ledivalot. Isossa kohteessa on ollut paljon haasteita. Kauppakeskuksen toiminta ei saanut häiriintyä saneerauksen ja laajennuksen työvaiheista ja työskentely tapahtui osittain asiakkaiden nähden. Myös liiketilojen vuokralaiset ja työntekijät tuli ottaa huomioon projektin aikana. Heiltä tarvittiin lupa työskentelyyn erinäisissä työvaiheissa ko. tiloissa. Urakkaa tehtiin myös öisin, sillä kaikissa tiloissa ei voinut työskennellä päiväsaikaan.

Urakka jaettiin Amplitilla useisiin erillisiin projekteihin ja työnumeroita kertyi yli 40. Lukuisat eri projektit loivat haasteita tilausten, logistiikan ja laskutuksen suhteen. Kohteen aikataulu oli myös ymmärrettävästi hyvin tiukka.

Amplitin urakka

Tavoitehintainen sähköurakka

Pääurakoitsija

SRV Rakennus Oy

Rakennusaika

2/2012 – 12/2013