LVI-huoltopäällikkö/-projektipäällikkö

 

Haemme

Vahvistamme huollon ja kunnossapidon toimintaamme ja haemme kasvavaan tiimiimme LVI-huolto-/projektipäällikköä kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen Malmin toimipisteeseemme Helsinkiin. Vastaat työssäsi LVI-huoltotoimintamme määrätietoisesta kehittämisestä ja asiakaskunnan laajentamisesta. Toimit esimiehenä LVI-asentajille ja raportoit vastuualueestasi kehittämisorientoituneelle huollon ja kunnossapidon liiketoimintajohtajalle.

 

Edellytämme

Tehtävässä vaaditaan motivaatiota ja kykyä liiketoiminnan kehittämiseen sekä sitoutumista työhön. Olet koulutukseltasi AMK-insinööri tai vastaava ja tunnet huoltoliiketoiminnan erityispiirteet. Sinulla on useamman vuoden monipuolinen työkokemus, jonka aikana olet tutustunut myös mahdollisesti asennustyöhön sekä LVI-suunnitteluun. Olet jo ehtinyt urasi aikana luomaan kontakteja LVI-kentällä asiakkaisiin, asentajiin sekä toimittajiin.

 

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle aidosti mahdollisuuden viedä LVI-huoltotoimintamme uudelle tasolle. Pääset haastamaan omat kykysi, kasvattamaan vastuuta onnistumisien kautta sekä luotsaamaan asentajatiimisi laadukkaasti tavoitteisiinsa pienurakoissa sekä huollon ja kunnossapidon sopimusasiakkuuksissa. Muokataan tehtävänkuvaasi yhdessä osaamisesi, kokemuksesi ja tavoitteidesi mukaiseksi.

Tarjoamme laadustaan tunnetun suomalaisen perheyrityksen ketterän toimintaympäristön, jossa kasvua ja kehittymistä ei jarruta turha byrokratia ja jossa talo on täynnä talotekniikan asiantuntijuutta ja asennetta.

 

Amplit työnantajana

Amplit Oy on vuonna 1987 perustettu pääkaupunkiseudulla toimiva talotekniikkayritys, jonka toimialaa ovat sähkö- ja LVI-urakointi sekä talotekniikan huolto- ja kunnossapitotyöt. Olemme yksityinen suomalainen perheyritys ja sijoitumme Suomen suurimpien talotekniikkaurakoitsijoiden joukkoon. Meitä onkin jo yli 200 ja toimimme ympäri pääkaupunkiseutua sekä kahdessa toimipisteessä, Helsingissä Malmilla ja Espoossa Haukilahdessa.

Tämän päivän talotekniikka vaatii paljon – me Amplitissa olemme valmiita vastaamaan uusiin haasteisiin.

Toteuttamiemme kohteiden kirjo on laaja – synnytyssairaaloista vanhusten palvelutaloihin, kirkoista vankiloihin sekä kaikkea siltä väliltä. Tämä asettaa henkilökuntamme ammattitaidolle korkean vaatimustason.

Amplit Oy:n tavoitteena on olla ammattilaisten työpaikka. Koulutuksen avulla pyrimme laajentamaan henkilöstömme valmiutta erilaisiin työtehtäviin ja toimenkuviin kunkin omien halujen ja kykyjen mukaan. Kaikilla on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoaan ja edetä urallaan.

Projektipäällikkömme ja -insinöörimme hoitavat projektien budjetti-, aikataulu-, miehitys- ja hankintasuunnittelun sekä vastaavat projektin toteutuksesta. Tehtävissä vaaditaan hyvää teknistä osaamista sekä organisointi- ja kommunikointikykyä.

 

Lisätiedot

Petri Myllyniemi

Liiketoimintajohtaja, huolto ja kunnossapito

p. 040 590 7618

 

Hakemukset

Hakemukset 2.11.2018 mennessä

Eevamaria Masalin

Henkilöstöpäällikkö

eevamaria.masalin@amplit.fi

p. 050 544 2148

 

Päivitetty 8.1.2019