LVI-projekti-insinööriharjoittelijaa Helsinkiin

 

Haemme

Haemme LVI-projekti-insinööriharjoittelijaa kesätöihin tai työhön opiskeluiden ohella Malmin toimipisteeseen Helsinkiin.

 

Edellytämme

Sinulla on tehtävään sopiva alan insinöörikoulutus kesken tai loppusuoralla ja sinulta löytyy kiinnostusta LVI-urakointiin ja/tai tarjouslaskentaan. Arvostamme reipasta ja oma-aloitteista otetta työhön.

 

Tarjoamme

Tarjoamme osaamistasoasi vastaavia tehtäviä ja mahdollisuuksia kehittyä ja luoda uraa LVI-alalla osaavassa tiimissä. Tarjoamme työntekijöillemme kilpailukykyisen palkan, hyvät henkilöstöedut, laadukkaat työvälineet sekä ammattitaitoiset työkaverit.

 

 

Amplit työnantajana

Amplit Oy on vuonna 1987 perustettu pääkaupunkiseudulla toimiva talotekniikkayritys, jonka toimialaa ovat sähkö- ja LVI-urakointi sekä talotekniikan huolto- ja kunnossapitotyöt. Olemme yksityinen suomalainen perheyritys ja sijoitumme Suomen suurimpien talotekniikkaurakoitsijoiden joukkoon. Meitä onkin jo yli 200 ja toimimme ympäri pääkaupunkiseutua sekä kahdessa toimipisteessä, Helsingissä Malmilla ja Espoossa Haukilahdessa.

Tämän päivän talotekniikka vaatii paljon – me Amplitissa olemme valmiita vastaamaan uusiin haasteisiin.

Toteuttamiemme kohteiden kirjo on laaja – synnytyssairaaloista vanhusten palvelutaloihin, kirkoista vankiloihin sekä kaikkea siltä väliltä. Tämä asettaa henkilökuntamme ammattitaidolle korkean vaatimustason.

Amplit Oy:n tavoitteena on olla ammattilaisten työpaikka. Koulutuksen avulla pyrimme laajentamaan henkilöstömme valmiutta erilaisiin työtehtäviin ja toimenkuviin kunkin omien halujen ja kykyjen mukaan. Kaikilla on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoaan ja edetä urallaan.

 

 

Hakemukset

Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Hakemukset

Linkki hakulomakkeeseen

Lisätiedot

LVI-toimialajohtaja  Antti Jalova

puh. +358 50 576 9493

antti.jalova@amplit.fi

 

Päivitetty 8.1.2019