LVI-tarjouslaskija Helsinkiin

 

Haemme

LVI-tarjouslaskijaa vakituiseen työsuhteeseen kasvavaan organisaatiomme Malmin toimipisteeseen Helsinkiin.

 

Edellytämme

Sinulla on tehtävään sopiva talotekniikka-alan koulutus ja kyky itsenäiseen työskentelyyn. Nykyaikaisen tietotekniikan hallinta on vahva osaamisalueesi ja olet innokas kehittämään kasvavaa organisaatiotamme. Arvostamme omatoimisuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja yhteistyökykyä eri sidosryhmien kanssa.

 

Tarjoamme

Tarjoamme haastavia tehtäviä, mahdollisuuksia kehittyä, kasvattaa vastuuta ja vaihtaa tehtäviä yrityksen sisällä. Tarjoamme työntekijöillemme kilpailukykyisen palkan, hyvät henkilöstöedut, laadukkaat työvälineet sekä ammattitaitoiset työkaverit.

 

 

Amplit työnantajana

Amplit Oy on vuonna 1987 perustettu pääkaupunkiseudulla toimiva talotekniikkayritys, jonka toimialaa ovat sähkö- ja LVI-urakointi sekä talotekniikan huolto- ja kunnossapitotyöt. Olemme yksityinen suomalainen perheyritys ja sijoitumme Suomen suurimpien talotekniikkaurakoitsijoiden joukkoon. Meitä onkin jo yli 200 ja toimimme ympäri pääkaupunkiseutua sekä kahdessa toimipisteessä, Helsingissä Malmilla ja Espoossa Haukilahdessa.

Tämän päivän talotekniikka vaatii paljon – me Amplitissa olemme valmiita vastaamaan uusiin haasteisiin.

Toteuttamiemme kohteiden kirjo on laaja – synnytyssairaaloista vanhusten palvelutaloihin, kirkoista vankiloihin sekä kaikkea siltä väliltä. Tämä asettaa henkilökuntamme ammattitaidolle korkean vaatimustason.

Amplit Oy:n tavoitteena on olla ammattilaisten työpaikka. Koulutuksen avulla pyrimme laajentamaan henkilöstömme valmiutta erilaisiin työtehtäviin ja toimenkuviin kunkin omien halujen ja kykyjen mukaan. Kaikilla on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoaan ja edetä urallaan.

 

 

Hakemukset

Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Hakemukset (sis. CV+palkkatoive) sekä lisätiedot LVI-tarjouslaskijan tehtävästä:

LVI-toimialajohtaja  Antti Jalova

puh. +358 50 576 9493

antti.jalova@amplit.fi

 

Päivitetty 8.1.2019