Amplit Oy:n tavoitteena on olla ammattilaisten työpaikka. Organisaatiomme ja toimintatapamme on rakennettu siten, että vastuu on jaettu laajasti. Eri työvaiheiden paras asiantuntija vastaa ja raportoi omasta osakokonaisuudestaan.

Amplit työnantajana

Amplit Oy on vuonna 1987 perustettu pääkaupunkiseudulla toimiva talotekniikkayritys, jonka toimialaa ovat urakointi sekä huolto- ja kunnossapitotyöt. Olemme yksityinen yritys ja sijoitumme Suomen suurimpien talotekniikkaurakoitsijoiden joukkoon. Toimimme kahdessa toimipisteessä, Malmin kauppatie 18, 00700 Helsinki sekä Ahventie 4, 02170 Espoo.

Tämän päivän talotekniikka vaatii paljon – me Amplitissa olemme valmiita vastaamaan uusiin haasteisiin. Me vastaamme rakennusten ilmasta, vedestä, lämmöstä, sähköstä, tieto- ja turvaverkoista sekä projektin jälkeisestä huollosta ja kunnossapidosta.

Toteuttamiemme kohteiden kirjo on laaja – synnytyssairaaloista vanhusten palvelutaloihin, kirkoista vankiloihin sekä kaikkea siltä väliltä. Tämä asettaa henkilökuntamme ammattitaidolle korkean vaatimustason.

Amplit Oy:n tavoitteena on olla ammattilaisten työpaikka. Organisaatiomme ja toimintatapamme on rakennettu siten, että vastuu on jaettu laajasti. Eri työvaiheiden paras asiantuntija vastaa ja raportoi omasta osakokonaisuudestaan.

Jatkuvan kouluttamisen avulla pyrimme pitämään henkilöstömme ammattitaidon vaativien tehtävien mukaisella tasolla. Koulutuksen avulla pyrimme myös laajentamaan henkilöstömme valmiutta erilaisiin työtehtäviin ja toimenkuviin kunkin omien halujen ja kykyjen mukaan. Kaikilla on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoaan ja edetä urallaan.

Asennustyöt LVIS

Työmailla sekä huollon ja kunnossapidon osastolla työskenteleville asentajillemme tarjoamme haastavia työtehtäviä kaikissa alan asennus- ja kärkimiestehtävissä. Arvostamme riittävän ammattitaidon lisäksi joustavuutta sekä kykyä toimia yhteistyössä eri osapuolien kanssa. Tehtävissä menestyminen edellyttää oikeaa asennetta ja hyvää motivaatiota. Tarjoamme vastineeksi kilpailukykyisen palkan, laadukkaat työvälineet, hyvät henkilöstöedut sekä ammattitaitoiset työkaverit.

Tekninen ja kaupallinen työ

Projektipäällikkömme ja -insinöörimme hoitavat projektien budjetti-, aikataulu-, miehitys- ja hankintasuunnittelun sekä vastaavat projektin toteutuksesta. Tehtävissä vaaditaan hyvää teknistä osaamista sekä organisointi- ja kommunikointikykyä. Projekteissamme on liitäntäpintoja useisiin eri yhteistyökumppaneihin: asiakas, työryhmä, suunnittelijat jne. Tarjoamme haastavia tehtäviä, mahdollisuuksia kehittyä, kasvattaa vastuuta ja vaihtaa tehtäviä yrityksen sisällä.

Tarjouslaskentamme tarjoaa haastavia laskentatehtäviä. Tehtävät antavat mahdollisuuden tutustua projektien kustannusrakenteeseen ja antavat hyvän kokonaiskäsityksen niiden sisällöstä. Teemme tarjouksia teknisesti erittäin vaativista kohteista, joissa pääsee tutustumaan erilaisiin teknisiin järjestelmiin ja laitevalmistajiin. Käytössämme on nykyaikaiset tietojärjestelmät.

Sähkötyösuunnittelu tehdään viimeisimpiä CAD-ohjelmistoja ja tietojärjestelmiä käyttäen. Toteutettavat kohteet ovat tyypillisesti teknisesti vaativia, jolloin tarvitaan laaja-alaista suunnittelua. Työsuunnittelutehtävät vaativat vahvaa teknistä osaamista ja kokemusta.

Talous- ja henkilöstöhallinto-osastomme tukee teknistä toteutusta ammattitaidolla ja tarpeisiin vastaten. Osastolta löytyy osaamista kirjanpidosta, myyntireskontrasta, ostoreskontrasta, palkanlaskennasta sekä HR:stä.

Tarjoamme työntekijöillemme kilpailukykyisen palkan, hyvät henkilöstöedut, laadukkaat työvälineet sekä ammattitaitoiset työkaverit.

Harjoittelu- ja opinnäytetyöt

Amplit Oy:llä on toimivat yhteistyösopimukset eri pääkaupunkiseudun ammattioppilaitosten kanssa.

Yhteistyö toimii siten, että ammattioppilaitoksen kanssa on sovittu ns. kummiluokan perustamisesta heti opiskelun alusta lähtien. Tällöin harjoittelijat ovat koko opiskeluajan harjoittelujaksoillaan töissä samassa yrityksessä. Tämä mahdollistaa laaja-alaisen tutustumisen alan eri työtehtäviin jo opiskelun aikana ja joustavaan siirtymiseen työelämään valmistumisen jälkeen. Harjoittelijoina on sekä nuoriso- että aikuisasteen opiskelijoita. Myös erilaiset opiskeluun kuuluvat opinnäytetyöt on mahdollista suorittaa meillä.

Avoimet työpaikat

LV-projektipäällikkö Malmille

Haemme LV-projektipäällikköä Malmin toimistollemme vakituiseen työsuhteeseen.

Lue lisää:

Haemme LV-projektipäällikköä

Sähkö- sekä LVI- tarjouslaskijat

Haemme yhtä sähkön tarjouslaskijaa sekä yhtä LVI-tarjouslaskijaa Malmin toimistollemme vakituiseen työsuhteeseen. Lue lisää:

Haemme tarjouslaskijoita

 

Sähkö- sekä LVI- projekti-insinöörit Malmille

Haemme yhtä sähkön projekti-insinööriä sekä yhtä LVI-projekti-insinööriä Malmin toimistollemme vakituiseen työsuhteeseen. Lue lisää:

Haemme projekti-insinöörejä

 

Etsimme myös jatkuvasti uusia

  • Sähkö- ja LVI-aliurakoitsijoita
  • LV-asentajia
  • Huoltoasentajia LVI-osastolle

 

Hakemukset ja lisätiedot avoimista paikoista

Asentajat ja työharjoittelijat

Lähetä Avoin hakemus sivun ylä- tai alareunasta.

Lisätietoja antavat

  • Sähkö/ Mika Lindén, p. 050 351 4896
  • LVI/ Antti Jalova, p. 050 576 9493

 

Sähkön muut tehtävät

Toimitusjohtaja Jussi Kuusela,

jussi.kuusela@amplit.fi, p. 050 528 0978

 

LVI:n muut tehtävät

LVI-toimialajohtaja Antti Jalova,

antti.jalova@amplit.fi, p. 050 576 9493