AMPLIT  TYÖNANTAJANA

Koti alan asiantuntijoille

Me menestymme Suomen vaativimmissa taloteknisissä hankkeissa, jotka toteutamme hallitusti, systemaattisesti ja kotimaisella laadulla. Erikoisosaamistamme ovat talotekniikan koko elinkaari, sairaalarakentaminen, asuntotuotanto, korkearakentaminen ja erilaisten urakkamuotojen hallitseminen. Hankkeissamme jokainen Amplitlainen pääsee toteuttamaan itseään ja kehittymään alansa asiantuntijaksi. Rakennamme jokaiselle yksilöllisiä, mielekkäitä ja motivoivia urapolkuja yhdessä työntekijöidemme kanssa.

Olemme ylpeitä kotimaisesta perheyritystaustastamme, joka mahdollistaa meille paljon. Nopea muuntautumiskyky, ketterä kehittyminen, mutkaton päätöksenteko ja oma henkilöstö luovat helposti lähestyttävän organisaatiorakenteemme. Meille on tärkeää, että henkilöstömme osallistuu Amplitin päätöksentekoon ja kehittämiseen ja on vahvasti mukana edistämässä alan opintojen, työllistymisen ja tuottavuuden kehittämistä.

 

 

HELSINKI

IV-Projektipäällikkö

Tehtäväsi pääpainopiste on vastata poikkeuksellisen vaativien sekä vaativien IV-projektien työn- ja projektinjohtotehtävistä. Tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä tilaajan, suunnittelijoiden, asentajien ja tavarantoimittajien kanssa.

Edellytämme: 

Koulutus:

  • Rakennusmestari (AMK), LVI suuntautunut
    TAI
  • Insinööri (AMK, YAMK, DI) LVI-opintoja vähintään 70 op.

Kokemus:

  • Yli 6 vuotta työnjohtokokemusta IV-asennuksiin liittyvissä tehtävissä
  • Kokemusta alan vaativista hankkeista työnjohtotehtävissä
  • Perehtyneisyyttä vaativiin IV-asennuksiin ja projekteihin

Me tarjoamme vakituisen työpaikan tuloshakuiselle ja kunnianhimoiselle työntekijälle kehittyvässä organisaatiossa. Olemme luotettava ja vakavarainen työnantaja, jolta saat monipuoliset henkilökuntaetuudet tukemaan hyvinvointiasi työssä ja vapaa-ajalle sekä mahdollisuuden kehittyä ja kouluttautua.

Mikäli jokin näistä sykähdytti juuri sinua, niin tarkemmat tiedot ja haun löydät seuraavasti linkistä: https://www.solidea.fi/2020/iv-projektipaallikko-amplit-oy-helsinki/

 

 

TYÖNTEKIJÄTARINAT

Amplit työntekijöiden kertomana