AMPLIT  TYÖNANTAJANA

Koti alan asiantuntijoille

Me menestymme Suomen vaativimmissa taloteknisissä hankkeissa, jotka toteutamme hallitusti, systemaattisesti ja kotimaisella laadulla. Erikoisosaamistamme ovat talotekniikan koko elinkaari, sairaalarakentaminen, asuntotuotanto, korkearakentaminen ja erilaisten urakkamuotojen hallitseminen. Hankkeissamme jokainen Amplitlainen pääsee toteuttamaan itseään ja kehittymään alansa asiantuntijaksi. Rakennamme jokaiselle yksilöllisiä, mielekkäitä ja motivoivia urapolkuja yhdessä työntekijöidemme kanssa.

Olemme ylpeitä kotimaisesta perheyritystaustastamme, joka mahdollistaa meille paljon. Nopea muuntautumiskyky, ketterä kehittyminen, mutkaton päätöksenteko ja oma henkilöstö luovat helposti lähestyttävän organisaatiorakenteemme. Meille on tärkeää, että henkilöstömme osallistuu Amplitin päätöksentekoon ja kehittämiseen ja on vahvasti mukana edistämässä alan opintojen, työllistymisen ja tuottavuuden kehittämistä.

 

 

HELSINKI

LV-asentajia

Haemme LV-asentajia urakkatöihin uudis- ja saneerauskohteisiin. Työkohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla tai sen läheisyydessä.

Sinulta odotamme:

  • Aikaisempaa työkokemusta
  • Putkiasentajan perustutkintoa
  • Kykyä työskennellä itsenäisesti ja oma-aloitteisesti
  • Kaasuhitsaus- ja kärkimiestaidot katsotaan eduksi

Amplit on vakavarainen työnantaja, joka tarjoaa työntekijöillensä mielenkiintoisien töiden ja vakituisen työsuhteen lisäksi hyvät kehitys- ja koulutusmahdollisuudet. Projektimme toteutetaan oman laatujärjestelmämme kautta, jotka näkyvät hyvinä ja selkeinä toimintatapoina sekä työmaalla että projektinhallinnassa. Tarjoamme henkilökunnallemme myös erilaisia henkilökuntaetuuksia ja niin tiimit kuin koko yritys hitsaantuu yhteen kirjavan virkistystoiminnan kautta.

Tule osaksi perheyritystä ja jätä hakemus jo tänään!

JÄTÄ HAKEMUS

TYÖNTEKIJÄTARINAT

Amplit työntekijöiden kertomana