AMPLIT  TYÖNANTAJANA

Koti alan asiantuntijoille

Me menestymme Suomen vaativimmissa taloteknisissä hankkeissa, jotka toteutamme hallitusti, systemaattisesti ja varmalla kotimaisella laadulla. Erikoisosaamistamme ovat talotekniikan koko elinkaari, sairaalarakentaminen, asuntotuotanto, korkearakentaminen ja erilaisten urakkamuotojen hallitseminen. Hankkeissamme jokainen amplitlainen pääsee toteuttamaan itseään ja kehittymään alansa asiantuntijaksi. Rakennamme jokaiselle yksilöllisiä, mielekkäitä ja motivoivia urapolkuja yhdessä työntekijöidemme kanssa.

Olemme ylpeitä kotimaisesta perheyritystaustastamme, joka mahdollistaa meille paljon. Nopea muuntautumiskyky, ketterä kehittyminen, mutkaton päätöksenteko ja oma henkilöstö luovat helposti lähestyttävän ja toimivan organisaatiorakenteemme. Meille on tärkeää, että henkilöstömme osallistuu Amplitin päätöksentekoon sekä kehittämiseen ja on vahvasti mukana edistämässä alan opintojen, työllistymisen ja tuottavuuden kehittämistä.

 

Helsinki & ESPOO

Projekti-insinööri sähköurakointiin

Haemme osaavaan joukkoomme uusia sähköalan ammattilaisia sekä Helsingin että Espoon toimipisteisiimme!

Tehtävänäsi on toimia projekti-insinöörinä erilaisissa sähköurakoinnin projekteissa ja talotekniikan hankkeissa. Toimit osana isompaa tiimiä ja projektipäällikön oikeana kätenä saat eturivin näkymät erilaisten projektien maailmaan. Toivomme sinulta sähköinsinöörin koulutusta, sekä aitoa kiinnostuneisuutta sähköalalle. Mikäli olet innostunut, oma-aloitteinen, tarkka ja täsmällinen tiimityöskentelijä voisit olla juuri etsimämme henkilö!

Me puolestamme tarjoamme sinulle kannustavan ja turvallisen työpaikan vakavaraisessa yrityksessä. Saat ympärillesi mahtavan tiimin ja loistavat työkalut itsesi kehittämiseen sekä -toteuttamiseen. Projektimme toteutetaan oman laatujärjestelmämme kautta, jotka näkyvät hyvinä ja selkeinä toimintatapoina sekä työmaalla että projektinhallinnassa. Hyvien työsuhde-etujen lisäksi kannustamme ja tuemme kasvuasi niin työntekijänä, tiimin jäsenenä kuin yksilönäkin. Perheyrityksenä vaalimme hyvää työilmapiiriä ja kirjavan virkistystoimintamme kautta niin tiimit kuin koko yritys hitsaantuu yhteen.

Tarjolla on vakituinen pesti kahdelle sähköalan projekti-insinöörille, yksi Helsingin – ja toinen Espoon toimipisteeseen. Voit olla rautaisen kokemuksen omaava- tai työuraansa aloitteleva vasta valmistuva sähköalan osaaja. Annamme tehtävään kattavan koulutuksen, joten aikaisempi kokemus ei ole välttämätön.

Mikäli kuvauksemme kuulosti osuvalta ja herätti sinussa kiinnostusta, tartu rohkeasti tilaisuuteen ja laita meille hakemus! Kerro meille lisää itsestäsi työhakemuksessa niin olemme sinuun yhteydessä.

 

Jos haluat tietää lisää avoinna olevista tehtävistä, voit olla yhteydessä Espoon toimipistejohtajaan Mikko Kaijalaiseen joko puhelimitse + 358504617352 tai sähköpostilla.

JÄTÄ HAKEMUS

TYÖNTEKIJÄTARINAT

Amplit työntekijöiden kertomana