AMPLIT  TYÖNANTAJANA

Koti alan asiantuntijoille

Me menestymme Suomen vaativimmissa taloteknisissä hankkeissa. Teemme työmme hallitusti, systemaattisesti ja varmalla kotimaisella laadulla. Erikoisosaamistamme ovat vaativat talotekniset  kokonaisuudet, sairaalarakentaminen, asuntotuotanto, korkearakentaminen ja erilaisten urakkamuotojen hallitseminen. Hankkeissamme jokainen Amplitlainen pääsee toteuttamaan itseään ja kehittymään alansa asiantuntijaksi. Rakennamme jokaiselle yksilöllisiä, mielekkäitä ja motivoivia urapolkuja yhdessä työntekijöidemme kanssa.

Olemme ylpeitä kotimaisesta perheyritystaustastamme, joka mahdollistaa meille paljon. Nopea muuntautumiskyky, ketterä kehittyminen, mutkaton päätöksenteko ja oma henkilöstö luovat helposti lähestyttävän ja toimivan organisaatiorakenteemme. Meille on tärkeää, että henkilöstömme osallistuu Amplitin päätöksentekoon sekä kehittämiseen ja on vahvasti mukana edistämässä alan opintojen, työllistymisen ja tuottavuuden kehittämistä.

Helsinki 

Projekti-insinööri sähköurakointiin

Haemme sähköalan projekti-insinöörejä uudistuneisiin liiketoimintayksikköihimme!

Tehtävänäsi on toimia projekti-insinöörinä erilaisissa sähköurakoinnin projekteissa ja talotekniikan hankkeissa. Toimit osana isompaa tiimiä ja projekti-insinöörinä pääset osallistumaan myös urakoiden toteuttamiseen niin töiden kuin taloudenkin puolesta. Tehtäviisi kuuluu mm. lisä -ja muutostöiden laskenta, materiaalien tilaaminen, osallistuminen työmaa neuvotteluihin ja paljon muuta.

Odotamme sinulta alan koulutusta – voit olla kokenut konkari tai vasta valmistunut (tai valmistumassa oleva) sähköinsinööri, me opastamme sinut alkuun ja siitä eteenpäin.  Mikäli olet oma-aloitteinen, aktiivinen, tartut rohkeasti sinulle osoitettuihin työtehtäviin, ja nautit projektien mukana työskentelystä, voisit olla etsimämme henkilö. Kokemus asennustöistä katsotaan eduksi.

Me puolestamme tarjoamme sinulle kannustavan ja turvallisen työpaikan vakavaraisessa yrityksessä. Saat ympärillesi mahtavan tiimin ja loistavat työkalut itsesi kehittämiseen sekä -toteuttamiseen. Projektimme toteutetaan oman laatujärjestelmämme kautta, jotka näkyvät hyvinä ja selkeinä toimintatapoina sekä työmaalla, että projektinhallinnassa.

Työsuhde-etuina tarjoamme e-passin kulttuuri-, hyvinvointi- ja liikuntaedun, sekä kattavan työterveyshuollon ja vakuutuksen. Hyvien työsuhde-etujen lisäksi kannustamme ja tuemme kasvuasi niin työntekijänä, tiimin jäsenenä kuin yksilönäkin. Arvostamme jatkuvaa kehitystä ja oman potentiaalin löytämistä, siksi tarjoamme työntekijöillemme koulutuksia ja mahdollisuuden erilaisiin urapolkuihin. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingissä, Malmilla ja projekti-insinöörinä myös urakkatyömaat tulevat tutuiksi.

Mikäli kuvauksemme kuulosti osuvalta ja herätti sinussa kiinnostusta, tartu rohkeasti tilaisuuteen ja laita meille hakemus jo tänään. Olemme yhteydessä hakijoihin jo hakuaikana ja täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä. Työsuhteen aloitus sopimuksen mukaan.

Lisätiedot avoimista työpaikoista antaa:

Tomi Alanen
Liiketoimintajohtaja, IPT
[email protected]
p. +358 50 368 0737

 

JÄTÄ HAKEMUS

TYÖNTEKIJÄTARINAT

Amplit työntekijöiden kertomana