AMPLIT  TYÖNANTAJANA

Koti alan asiantuntijoille

Me menestymme Suomen vaativimmissa taloteknisissä hankkeissa, jotka toteutamme hallitusti, systemaattisesti ja kotimaisella laadulla. Erikoisosaamistamme ovat talotekniikan koko elinkaari, sairaalarakentaminen, asuntotuotanto, korkearakentaminen ja erilaisten urakkamuotojen hallitseminen. Hankkeissamme jokainen Amplitlainen pääsee toteuttamaan itseään ja kehittymään alansa asiantuntijaksi. Rakennamme jokaiselle yksilöllisiä, mielekkäitä ja motivoivia urapolkuja yhdessä työntekijöidemme kanssa.

Olemme ylpeitä kotimaisesta perheyritystaustastamme, joka mahdollistaa meille paljon. Nopea muuntautumiskyky, ketterä kehittyminen, mutkaton päätöksenteko ja oma henkilöstö luovat helposti lähestyttävän organisaatiorakenteemme. Meille on tärkeää, että henkilöstömme osallistuu Amplitin päätöksentekoon ja kehittämiseen ja on vahvasti mukana edistämässä alan opintojen, työllistymisen ja tuottavuuden kehittämistä.

 

HELSINKI

Projektipäällikkö, LVI

Oletko etsimämme LVI-projektipäällikkö? Uusi LVI-projektipäällikkömme omaa vähintään muutaman vuoden kokemuksen vastaavista töistä ja soveltuvan alan koulutuksen, joiden avulla hän kykenee itsenäiseen työhön LVI-projektinhallinnan saralla.

Olet tulostavoitteellinen ja aidosti kiinnostunut teknisestä puolesta sekä siitä minkälainen amplitlainen olisit – ymmärrät, että työssäsi edustat Amplitia asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden lisäksi myös talon sisällä oman tiimisi liiderinä. Omaat halun kehittyä ja kasvaa ammattilaisena sekä tykkäät työskennellä erilaisten ihmisten kanssa. Haasteet pitävät mielesi virkeänä ja nälkäsi kasvaa syödessä.

Me puolestamme tarjoamme sinulle vakaan ja turvallisen työpaikan kasvavassa yksikössä. Saat ympärillesi mahtavan porukan ja loistavat työkalut, joiden avulla projektijohtaminen sujuu. Hyvien työsuhde-etujen lisäksi kannustamme ja tuemme kasvuasi niin työntekijänä kuin yksilönäkin.

Mikäli kuvauksemme kuulosti tutulta ja herätti sinussa kiinnostusta, voit hyvinkin olla etsimämme henkilö. Kerro meille lisää itsestäsi työhakemuksessa ja olemme sinuun yhteydessä.

Hakuaika päättyy 26.11.2021. Kontaktoimme hakijoita jo hakuajan puitteissa ja paikka tullaan täyttämään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Lisätietoa työpaikasta antaa:

Antti Jalova, LVI-toimialajohtaja, p. 050 576 9493

Lue lisää referenssikohteistamme LVI-puolella tästä.

 

JÄTÄ HAKEMUS

TYÖNTEKIJÄTARINAT

Amplit työntekijöiden kertomana