AMPLIT  TYÖNANTAJANA

Koti alan asiantuntijoille

Me menestymme Suomen vaativimmissa taloteknisissä hankkeissa, jotka toteutamme hallitusti, systemaattisesti ja kotimaisella laadulla. Erikoisosaamistamme ovat talotekniikan koko elinkaari, sairaalarakentaminen, asuntotuotanto, korkearakentaminen ja erilaisten urakkamuotojen hallitseminen. Hankkeissamme jokainen Amplitlainen pääsee toteuttamaan itseään ja kehittymään alansa asiantuntijaksi. Rakennamme jokaiselle yksilöllisiä, mielekkäitä ja motivoivia urapolkuja yhdessä työntekijöidemme kanssa.

Olemme ylpeitä kotimaisesta perheyritystaustastamme, joka mahdollistaa meille paljon. Nopea muuntautumiskyky, ketterä kehittyminen, mutkaton päätöksenteko ja oma henkilöstö luovat helposti lähestyttävän organisaatiorakenteemme. Meille on tärkeää, että henkilöstömme osallistuu Amplitin päätöksentekoon ja kehittämiseen ja on vahvasti mukana edistämässä alan opintojen, työllistymisen ja tuottavuuden kehittämistä.

 

Helsinki/ ESPOO

Projektipäällikkö, sähkö

Haemme osaavaan joukkoomme kokenutta sähköalan ammattilaista vakituiseen työsuhteeseen!

Tehtävänäsi on toimia projektipäällikkönä erilaisissa sähköurakoinnin projekteissa ja talotekniikan hankkeissa. Toimit osana isompaa tiimiä ja projektipäällikkönä otat vastuuta myös urakoiden toteuttamisesta, niin töiden kuin taloudenkin puolesta. Toivomme sinulta sähköinsinöörin koulutusta sekä kokemusta projekti-insinöörin ja/tai -päällikön tehtävistä. Mikäli olet oma-aloitteinen, aktiivinen, tartut rohkeasti sinulle osoitettuihin työtehtäviin, ja nautit projektien suunnittelusta ja eteenpäinviemisestä, voisit olla etsimämme henkilö!

Me puolestamme tarjoamme sinulle kannustavan ja turvallisen työpaikan vakavaraisessa yrityksessä. Saat ympärillesi mahtavan tiimin ja loistavat työkalut itsesi kehittämiseen sekä -toteuttamiseen. Projektimme toteutetaan oman laatujärjestelmämme kautta, jotka näkyvät hyvinä ja selkeinä toimintatapoina sekä työmaalla, että projektinhallinnassa. Kannustamme ja tuemme kasvuasi niin työntekijänä, tiimin jäsenenä kuin yksilönäkin. Toimivan työympäristön lisäksi tarjoamme mielenkiintoisia kohteita asunto- ja toimitilatuotannossa. Lue lisää referenssikohteistamme täältä.

Mikäli kuvauksemme kuulosti osuvalta ja herätti sinussa kiinnostusta, tartu rohkeasti tilaisuuteen ja laita meille hakemus jo tänään. Olemme yhteydessä hakijoihin sitä mukaa kun sopivia hakemuksia tulee, ja paikka tullaan täyttämään heti oikean henkilön löydyttyä. Laitathan siis hakemuksesi meille mahdollisimman pian!

 

Lisätietoa työpaikasta antaa:

Mikko Kaijalainen, Espoon toimipistejohtaja

[email protected]

p. +358 50 4617352

 

JÄTÄ HAKEMUS

TYÖNTEKIJÄTARINAT

Amplit työntekijöiden kertomana