AMPLIT  TYÖNANTAJANA

Koti alan asiantuntijoille

Me menestymme Suomen vaativimmissa taloteknisissä hankkeissa, jotka toteutamme hallitusti, systemaattisesti ja kotimaisella laadulla. Erikoisosaamistamme ovat talotekniikan koko elinkaari, sairaalarakentaminen, asuntotuotanto, korkearakentaminen ja erilaisten urakkamuotojen hallitseminen. Hankkeissamme jokainen Amplitlainen pääsee toteuttamaan itseään ja kehittymään alansa asiantuntijaksi. Rakennamme jokaiselle yksilöllisiä, mielekkäitä ja motivoivia urapolkuja yhdessä työntekijöidemme kanssa.

Olemme ylpeitä kotimaisesta perheyritystaustastamme, joka mahdollistaa meille paljon. Nopea muuntautumiskyky, ketterä kehittyminen, mutkaton päätöksenteko ja oma henkilöstö luovat helposti lähestyttävän organisaatiorakenteemme. Meille on tärkeää, että henkilöstömme osallistuu Amplitin päätöksentekoon ja kehittämiseen ja on vahvasti mukana edistämässä alan opintojen, työllistymisen ja tuottavuuden kehittämistä.

 

 

HELSINKI

LV-asentajia

Haemme kasvavaan LVI-yksikköömme osaavia putkiasentajia vakituiseen työsuhteeseen.

Onko sinulla jo muutaman vuoden kokemus putkiasentajana? Kuuluvatko kuparin juottaminen ja/tai TIG hitsaaminen osaamisalueisiisi? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla juuri etsimämme henkilö!

LVI-yksikkömme täyttää tänä vuonna 20-vuotta. Näiden vuosien aikana olemme saaneet merkittäviä kohteita ja kiitosta hyvin tehdystä työstä. Edessämme on uusia suuria kohteita, joihin tarvitsemme lisää osaavia putkialan ammattilaisia. Palkkaamme neljä kokenutta putkiasentajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työkohteiden sijainti on pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla ja työskentely urakkapalkkauksella.

Amplit on vuonna 1987 perustettu perheyritys, joka tarjoaa sertifikoitua kokonaisvaltaista talotekniikkaa. Teemme sekä uudis- että saneerauskohteita, ja vahvuuksiimme kuuluu erikoisrakentaminen – mm. metroasemat, sairaalat, korkea rakentaminen. Olemme riittävän suuri organisaatio suoriutumaan suuristakin urakoista, mutta riittävän pieni ollaksemme ketterä ja yhteisöllinen. Tarjoamme henkilöstöllemme erilaiset urapolut, mahdollisuuden kouluttautua, kattavan terveyshuollon ja vakuutuksen, liikuntaedun sekä vuosittaisen virkistystoiminnan. Meille on tärkeää, että meillä viihdytään ja, että henkilöstö voi nähdä myös tulevaisuutensa Amplitissa.

Työsuhteen aloitus: 8/2023

Kysy lisää:

Antti Jalova, LVI-toimialajohtaja

+358 50 576 9493

[email protected]

 

Mika Hartikainen, LVI-asennuspäällikkö

+358 44 763 1271

[email protected]

 

 

JÄTÄ HAKEMUS

TYÖNTEKIJÄTARINAT

Amplit työntekijöiden kertomana