AMPLIT  TYÖNANTAJANA

Koti alan asiantuntijoille

Me menestymme Suomen vaativimmissa taloteknisissä hankkeissa, jotka toteutamme hallitusti, systemaattisesti ja kotimaisella laadulla. Erikoisosaamistamme ovat talotekniikan koko elinkaari, sairaalarakentaminen, asuntotuotanto, korkearakentaminen ja erilaisten urakkamuotojen hallitseminen. Hankkeissamme jokainen Amplitlainen pääsee toteuttamaan itseään ja kehittymään alansa asiantuntijaksi. Rakennamme jokaiselle yksilöllisiä, mielekkäitä ja motivoivia urapolkuja yhdessä työntekijöidemme kanssa.

Olemme ylpeitä kotimaisesta perheyritystaustastamme, joka mahdollistaa meille paljon. Nopea muuntautumiskyky, ketterä kehittyminen, mutkaton päätöksenteko ja oma henkilöstö luovat helposti lähestyttävän organisaatiorakenteemme. Meille on tärkeää, että henkilöstömme osallistuu Amplitin päätöksentekoon ja kehittämiseen ja on vahvasti mukana edistämässä alan opintojen, työllistymisen ja tuottavuuden kehittämistä.

 

 

HELSINKI

Talouden ja johdon assistentti

Etsimme taloushallinnon tiimiimme innokasta ja kehittyvää työntekijää monipuolisiin työtehtäviin, joihin kuuluu esimerkiksi reskontran hoito ja palkanlaskenta. Tämän lisäksi työtehtäviin kuuluu johdon assistentin työt, kuten tilaajavastuulaista huolehtiminen ja yritystodistusten päivitys.

Kokemus alalta ei ole välttämätöntä, sillä perehdytämme sinut laaja-alaisesti työtehtäviin. Työtehtävä täytetään heti, kun sopiva hakija löytyy.

Edellytämme: 

  • Sinulla on alan koulutus tai olet kohta valmistumassa
  • Puhut ja kirjoitat sujuvaa suomen kieltä
  • Olet oma-aloitteinen ja aidosti innokas oppimaan

Lisäksi katsomme eduksi hyvät tietotekniset taidot (esim. Office) ja aikaisemman kokemuksen kaupalliselta tai rakentamisen alalta.

Tarjoamme: 

  • Vakituisen työpaikan vakavaraisessa perheyrityksessä
  • Innostavan työympäristön, jossa on tilaa kasvaa ja kehittyä
  • Hyvät henkilökuntaetuudet
  • Mukavan työyhteisön

JÄTÄ HAKEMUS

 

TYÖNTEKIJÄTARINAT

Amplit työntekijöiden kertomana