AMPLIT  TYÖNANTAJANA

Koti alan asiantuntijoille

Me menestymme Suomen vaativimmissa taloteknisissä hankkeissa, jotka toteutamme hallitusti, systemaattisesti ja kotimaisella laadulla. Erikoisosaamistamme ovat talotekniikan koko elinkaari, sairaalarakentaminen, asuntotuotanto, korkearakentaminen ja erilaisten urakkamuotojen hallitseminen. Hankkeissamme jokainen Amplitlainen pääsee toteuttamaan itseään ja kehittymään alansa asiantuntijaksi. Rakennamme jokaiselle yksilöllisiä, mielekkäitä ja motivoivia urapolkuja yhdessä työntekijöidemme kanssa.

Olemme ylpeitä kotimaisesta perheyritystaustastamme, joka mahdollistaa meille paljon. Nopea muuntautumiskyky, ketterä kehittyminen, mutkaton päätöksenteko ja oma henkilöstö luovat helposti lähestyttävän organisaatiorakenteemme. Meille on tärkeää, että henkilöstömme osallistuu Amplitin päätöksentekoon ja kehittämiseen ja on vahvasti mukana edistämässä alan opintojen, työllistymisen ja tuottavuuden kehittämistä.

HELSINKI

Työsuunnittelija, sähkö

Etsimme työsuunnittelijaa osaksi rautaista suunnittelutiimiämme. Hakijalta toivomme, että olet:

  • Aidosti kiinnostunut sähkö- ja telesuunnittelusta
  • Haluat kehittää toimintaa
  • Omatoiminen ja innokas työntekijä
  • Tykkäät työskennellä sekä itsenäisesti että tiimissä

Edellytämme myös alaan soveltuvaa koulutusta tai että olet kohta alalle valmistumassa. Monen vuoden kokemus ei ole välttämätön, sillä koulutamme ja perehdytämme sinut uusiin työtehtäviisi.

Sinulle tarjoamme vakaan ja turvallisen työpaikan, jossa osaamisesi kasvu on turvattu yksilöllisin kehityspoluin. Työsuunnittelijana pääset työskentelemään itsenäisesti omissa kohteissa, mutta pääset samalla myös seuraamaan työmaaorganisaatioiden toimintaa lähietäisyydeltä.  Tarjoamme sinulle hyvät digitaaliset työvälineet ja mahdollisuuden olla osana erilaisia kehitysprojekteja.

Mikäli kiinnostuit laita hakemus jo tänään! Lisätietoja työtehtävästä antaa Mika Lindén, p. 050 351 4896.

JÄTÄ HAKEMUS

TYÖNTEKIJÄTARINAT

Amplit työntekijöiden kertomana