Amplit Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva talotekniikkayritys. Olemme yksityinen yritys ja sijoitumme Suomen kymmenen suurimman talotekniikkaurakoitsijan joukkoon.

AMPLIT OY

Tunnuslauseemme on: Osaamista. Asennetta. Talotekniikkaa.

Aloitimme toimintamme vuonna 1987 vaativien projektien sähkö- ja teleurakoitsijana. Viime vuodet ovat olleet Amplitille kasvun aikaa. LVI-yksikön perustamisen myötä toimintamme on laajentunut kattamaan koko talotekniikan. Olemme myös lisänneet panostustamme kiinteistöjen sähköjärjestelmien sekä tieto- ja turvaverkkojen ylläpitoon ja pienurakointiin. Henkilökuntamme lukumäärä on kasvanut 200 ammattilaiseen ja olemme valmiita entistä vaativampiin projekteihin.

AMPLIT NUMEROINA

Sähköurakointi - 31 vuotta
Huolto ja kunnossapito - 22 vuotta
Talotekniikka - 15 vuotta
LVI-urakointi - 14 vuotta

Yli 400 valmista urakkaa

Henkilöstö

Liikevaihto

Hallituksen asettamat tavoitteet:

Amplit Oy:n hallituksen asettamat yhtiön tavoitteet on olla luotettava yhteistyökumppani, jolla on riittävät resurssit ja korkea ammattitaito vaativimpienkin talotekniikkakohteiden toteuttamiseen. Amplit kehittää jatkuvasti toimintatapojaan ja pyrkii olemaan kehityksen kärjessä teknisesti sekä laadullisesti. Yhtiö käyttää omaa työvoimaa aina kun se on kannattavaa.

Amplit kehittää ja kouluttaa henkilökuntaansa, antaa mahdollisuuksia uralla etenemiseen ja pyrkii olemaan alan paras työpaikka.

Kuvassa Amplitin hallituksen jäsenet toimitusjohtaja Jussi Kuusela, Tiina Kaijalainen, Jukka Kaijalainen, Anna Hellman, Guy Hellman, Lotta Hellman ja Jan Hellman.