Sivuston käyttöehdot

 

Ennen sivuston käyttöä tutustuthan huolellisesti sivuston käyttöehtoihin. Näitä ehtoja sovelletaan, kun käytät Amplit Oy:n verkkosivuja (www.www.amplit.fi). Ehtoja sovelletaan myös: (a) kaikkiin sivustoihin, jotka Amplit Oy omistaa tai palveluihin, jotka yritys tarjoaa verkkosivustojen kautta; (b) kaikkeen dataan, tietoon, teksteihin, kuviin, grafiikkoihin, videoihin, audioon, artikkeleihin ja dokumentteihin, mitä sivustolla saatetaan esittää tai on sivustolla saatavilla.

Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt käyttöehdot, tietosuojaselosteen ja henkilötietojen käsittelyn, jotka ovat tällä sivustolla esitetty.

 

KÄYTTÖEHDOT

Amplit Oy:n verkkosivujen käyttö on sallittua vain näitä käyttöehtoja noudattaen. Käyttämällä sivustoja sitoudut noudattamaan kulloinkin voimassa olevia käyttöehtoja. Mikäli et hyväksy käyttöehtoja, kehotamme sinua pidättäytymään sivuston käyttämisestä.

Tämä seloste on päivitetty viimeksi 10.8.2020 ja se on voimassa toistaiseksi. Amplit Oy varaa oikeuden muuttaa tässä kuvattuja tietosuojakäytäntöjä ja päivittää näitä ehtoja.

Tekijänoikeudet

Amplit Oy:n sivuston sisältö on suojattu tekijänoikeuslain mukaisesti. Pidätämme kaikki oikeudet sivuihin ja niiden sisältöön. Sisällön kopioiminen, jakaminen tai tallentaminen ilman Amplit Oy:n kirjallista suostumista on kielletty. Yhteystietomme löydät käyttöehtojen lopusta.

Sivustoja saa katsella, selata ja tulostaa käyttäjän omaa, henkilökohtaista käyttöä varten. Sisällön käyttäminen kaupallisiin tai hyvien tapojen vastaisiin tarkoituksiin on kielletty.

Vastuuvapaus

Amplit Oy:n sivustolla esitetty tieto esitetään sitoumuksetta. Emme vastaa tietojen oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Vaikka sivusto on tarkoitettu käytettäväksi ympäri vuorokauden, emme takaa sivuston keskeytyksetöntä ja virheetöntä toimintaa, emmekä vastaa sivujen saatavuudesta.  Amplit Oy pidättää itselleen oikeuden tehdä sivuille muutoksia.

Sivusto saattaa sisältää linkkejä kolmansien osapuolien omistamille tai ylläpitämille sivuille. Käyttämällä näitä linkkejä, käyttäjä vastaa itse näiden sivustojen käytön seuraamuksista ja siitä, että on tutustunut myös näiden sivustojen käyttöehtoihin ennen käytön aloittamista. Amplit Oy ei ole vastuussa kolmannen osapuolen sivustoista tai vastaa niiden sisällöstä.

Amplit Oy ei vastaa sivuston tai siellä olevan tiedon käytöstä aiheutuneesta välittömästä tai välillisestä vahingosta.

Yksityisyyden suoja

Amplit Oy noudattaa tietojen käsittelyssä kulloinkin voimassa olevaa tietoluojalainsäädäntöä. Lisätietoa tästä saatte tietosuojaselosteestamme.

 

Lisätietoja:

[email protected]

 

Copyright © Amplit Oy 2020: Kaikki oikeudet pidätetään.