URAPOLKUSI

Tulevaisuus Amplitilla

Meille on tärkeää, että henkilöstömme kokee, että heillä on tulevaisuus Amplitissa. Henkilöstöjohtamisemme perustuu yksilöllisiin urapolkuihin, jotka toteutetaan yhdessä työntekijän kanssa ja jotka perustuvat jokaisen työntekijän omiin vahvuuksiin ja mahdollisuuksiin. Me tiedämme, että erilaisuus on rikkautta ja pitkän työsuhteen takana on tyytyväinen työntekijä.

Työpaikat

Tällä hetkellä haussa

Harmaa tausta kuva 2

AMPLIT  TYÖNANTAJANA

Koti alan asiantuntijoille

Me menestymme Suomen vaativimmissa taloteknisissä hankkeissa, jotka toteutamme hallitusti, systemaattisesti ja kotimaisella laadulla. Erikoisosaamistamme ovat talotekniikan koko elinkaari, sairaalarakentaminen, asuntotuotanto, korkearakentaminen ja erilaisten urakkamuotojen hallitseminen. Hankkeissamme jokainen Amplitlainen pääsee toteuttamaan itseään ja kehittymään alansa asiantuntijaksi. Rakennamme jokaiselle yksilöllisiä, mielekkäitä ja motivoivia urapolkuja yhdessä työntekijöidemme kanssa.

Olemme ylpeitä kotimaisesta perheyritystaustastamme, joka mahdollistaa meille paljon. Nopea muuntautumiskyky, ketterä kehittyminen, mutkaton päätöksenteko ja oma henkilöstö luovat helposti lähestyttävän organisaatiorakenteemme. Meille on tärkeää, että henkilöstömme osallistuu Amplitin päätöksentekoon ja kehittämiseen ja on vahvasti mukana edistämässä alan opintojen, työllistymisen ja tuottavuuden kehittämistä.

Urapolku

Yksilölliset urasuunnitelmat

Kattava perehdytys työtehtäviin

Jatko- ja erikoiskoulutukset

Kokeneet asiantuntijat tukenasi

Toimivat työtavat

Erinomainen laatujärjestelmä projektinhallintaan

Ketterä kehitys

Mahdollisuus vaikuttaa

Henkilöstöedut

Laajat työterveyden ja sairaanhoidon palvelut

Yhteiset tapahtumat

Liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu

TYÖNTEKIJÄTARINAT

Amplit työntekijöiden kertomana