YRITYKSEMME

Amplit

Olemme kotimainen pääkaupunkiseudulla toimiva perheyritys, joka tarjoaa kokonaisvaltaisia taloteknisiä ratkaisuja yrityksille. Toteutamme niin pieniä kuin suuriakin urakoita sekä huolto- ja asennustöitä. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä ja Espoossa.

Harmaa tausta 3

AMPLIT 

Urakointia kasvujohteisesti

Missiomme on toteuttaa taloteknisiä asennuksia, joista asiakkaat kiittävät ja joista voimme ylpeinä kertoa tuleville sukupolville. Toiminnallemme on ominaista välittää siitä, mitä, miksi ja miten toteutamme työtämme vastaten ensiluokkaisesti asiakkaidemme sekä henkilöstömme tarpeisiin. Haemme aktiivisesti uusia ratkaisuja ja toimimme rakentavasti yhteistyössä kaikkien sidosryhmiemme kanssa. Jatkuva ja ketterä kehittyminen on meille tärkeää.

 

LIIKEVAIHTO
47 M€
HENKILÖSTÖ
230
URAKAT
1 100

HISTORIA

Amplitin tarina

Amplit aloitti sähköurakoinnilla vuonna 1987. Toimintamme on sen jälkeen laajentunut kattamaan koko talotekniikan, LVI toiminnan käynnistyttyä vuonna 2003. Yrityksestä on kasvanut vuosikymmenien saatossa alansa merkittävä toimija. Guy Hellman ja Jukka Kaijalainen, jotka käynnistivät toiminnan, kirjasivat toimintasuunnitelmaan ne periaatteet, jonka pohjalta yhtiötä alettiin rakentamaan. Keskeisimpiä ajatuksia olivat selkeä ja täsmällinen toiminta, henkilöstön osaamisen kehittäminen sekä toiminnan ja palvelumuotojen kehittäminen. Jatkuva kehittyminen on ollut kantava teema yrityksen koko olemassaolon ajan, ja asia, jota vaalimme myös tulevaisuudessa.

"Missiomme on toteuttaa taloteknisiä asennuksia, joista asiakkaat kiittävät ja joista voimme ylpeinä kertoa tuleville sukupolville."
Jan Hellman
Hallituksen puheenjohtaja