Urakan systemaattinen prosessinhallinta takaa onnistuneen projektin

LUE LISÄÄ

Palvelut

Talotekniikkaa koko kiinteistön elinkaaren ajaksi

Amplit on kotimainen perheyritys, joka tarjoaa taloteknisiä ratkaisuja koko rakentamisen saralla. Toiminta-alueemme on pääkaupunkiseutu ja meiltä saatte yrityksenne kokonaisvaltaiset talotekniikkapalvelut eli niin isot ja pienet urakat kuin suunnittelun ja ylläpitotyöt. Palvelumme räätälöidaan aina tarpeeseenne,

PROSESSI

Systemaattista projektin hallintaa

Toimintatapamme perustuvat sertifioituun laatujärjestelmäämme, mikä takaa laadukkaan työmaanohjauksen ja tehokkaan kustannusten hallinnan. Hyödyntämällä osaamistamme tahtituotannossa ja itse kehittämäämme työmaan reaaliaikaista tilannekuvaohjelmistoa, suoriudumme urakoistamme aikataulussa. Olemme Amplitissa organisoituneet siten, että pystymme vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin ja tarjoamaan yksilöllisesti räätälöityjä ratkaisuja, jotka vievät meidät kohti huippusuorituksia. Tavoitteenamme on tuottaa laatua kustannustehokkaasti, asiakkaan etu edellä.

Kykymme kommunikoida ja reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin on ehdoton etumme, ja vahvuutemme on laajan skaalan pitkä kokemus alalta. Erilaisten urakkamuotojen hallitseminen ja vaativammat rakentamisen osa-alueet, kuten sairaala- ja korkearakentaminen, ovat meidän erikoisosaamistamme.  Laadukas ja hallittu projektituotantoprosessimme on toimintamme kulmakivi, ja näistä syistä meidät tunnetaankin vaativan talotekniikan ammattilaisena.

Yli 35 vuoden kokemuksella tiedämme, että kaikki sidosryhmät ovat tyytyväisiä, kun projektin aikataulu-, laatu- ja kustannustavoitteet toteutuvat. Tavoitteisiin päästään prosessin systemaattisella johtamisella ja se on se lisäarvo, jonka Amplit tuo jokaiseen projektiin.

 

Hankkeen käynnistäminen

Asiakkaiden tarpeiden kartoitus

Urakkamuodot ja suunnittelu

Laadukas tarjous

Projektiorganisaation määrittely

Huolellisesti valmistellut neuvottelut

Työn toteutus

Tehokas kustannusten, resurssien, aikataulun ja laadun hallinta

Tiedonsiirto läpi koko prosessin

Perustellut päätökset ja hankemuutokset

Luovutus suunniteltu jo aloitusvaiheessa

Selkeä taloudellinen loppuselvitys

Asiakaspalaute ja asiakasyhteydenpito

Rakennuksen elämä

Takuuajan korjaukset

Projektin jälkeisten muutosten hallinta

Talotekniikan huoltosopimukset

Ylläpitokustannusten hallinta

Käytönjohtajuudet