PALVELUT

AUTOLATAUSRATKAISUT

Amplit tarjoaa taloteknisiä ratkaisuja pääkaupunkiseudulla.Tarjoamme asiantuntemusta ja tukea niin hankesuunnittelussa, urakan toteutuksessa kuin järjestelmän ylläpito- ja huoltotöissä läpi järjestelmän elinkaaren. Ensiluokkainen projektinhallintajärjestelmämme takaa onnistumisen ja sen avulla tuomme asiakkaillemme merkittävää lisäarvoa projekteihin.

Uutta virtaa auton lataukseen

Amplit on avannut sähköautolatausliiketoiminnalle oman yksikön, jossa Joni ja Teemu aloittivat loppukeväästä. He tuovat mukanaan yhteensä lähes vuosikymmenen kokemuksen autolatausjärjestelmien parissa.

Missionamme on toimia asiakkaan kumppanina aina hankinnan suunnittelusta järjestelmän ylläpitoon, huoltoon sekä avaimet käteen -urakkaan asti. Sen lisäksi toimintamme tavoitteena on toimittaa laadukkaita järjestelmiä ja edistää sähköautoilua Suomessa.

Sähköautojen latausjärjestelmien ala on alati muuttuva, ja Joni ja Teemu pitävät intohimoa alaa kohtaan erityisen tärkeänä. Alan standardit ja direktiivit, kuten EPBD ja AFIR, päivittyvät nopeasti, joten heidän asiantuntemuksensa ja sitoutumisensa ovat avainasemassa.

Tilaa latausjärjestelmäkartoitus hintaan 300,00 € (alv 0 %). Meiltä saat myös sähkösuunnitelmat!

Ota yhteyttä ja varmista, että latausjärjestelmäsi on tulevaisuuden tarpeisiin valmis!

Ota yhteyttä

Joni Kupiainen

Projektipäällikkö / p.  044 744 8479

Teemu Nieminen

Projektipäällikkö / p. 044 584 4627

[email protected]

AJANKOHTAISTA

Lue lisää autolatausratkaisuista