Autolautausjärjestelmien alkeet


Sähköajoneuvojen yleistyessä latausjärjestelmien suunnittelun ja mitoituksen merkitys kasvaa jatkuvasti. Oikein mitoitettu latausjärjestelmä varmistaa, että ajoneuvot saavat tarvittavan määrän virtaa tehokkaasti ja kustannustehokkaasti.

 

Pitkäaikainen pysäköinti (> 8 tuntia): Optimaalinen latausteho

Kohteissa, joissa ajoneuvot pysäköivät pitkäksi aikaa, kuten asuinalueilla ja työpaikoilla, voidaan hyödyntää pienempää lataustehoa. Pitkän pysäköintiajan ansiosta akut ehtivät latautua hitaasti mutta varmasti, mikä tekee järjestelmästä edullisemman ja energiatehokkaamman.

Asiointilataus: Tehokasta ja nopeaa

Kauppakeskuksissa, ravintoloissa ja muissa paikoissa, joissa pysäköinti kestää muutaman tunnin, tarvitaan tehokkaampia latausratkaisuja. 22-50 kW lataustehot varmistavat, että asiakkaiden ajoneuvot latautuvat nopeasti asioinnin aikana, jolloin sähköajoneuvojen käyttäjät voivat jatkaa matkaansa ilman pitkiä odotuksia.

Reittilataus: Pikalatausta tien päällä

Pitkän matkan ajoneuvot, kuten henkilöautot ja raskaat ajoneuvot, tarvitsevat tehokkaita pikalatausratkaisuja. Reittilatausratkaisut, tehoiltaan 50-350 kW, sopivat erinomaisesti huoltoasemille ja kahviloihin. Näillä latausasemilla ajoneuvot saavat virtaa tasasähköllä suoraan akkuun ohittaen ajoneuvon sisäisen laturin, mikä nopeuttaa latausprosessia merkittävästi. Uusien yli 50 kW asemien varustaminen maksukorttipäätteillä tekee maksamisesta helppoa ja sujuvaa, noudattaen Afir-direktiivin määräyksiä.

Tulevaisuuden logistiikka: Suurteholatauksen kasvava rooli

Logistiikka-alan yritykset sähköistävät yhä enemmän ajoneuvokantaansa, mikä luo tarpeen tehokkaille suurteholatausratkaisuille.

Suurteholatauksen kentissä muuntajien oikea mitoitus ja asennus ovat ratkaisevan tärkeitä. Laaja kokemuksemme muuntajien urakoinnista tarjoaa merkittävän edun, sillä se takaa latausjärjestelmien tehokkuuden ja luotettavuuden. Olipa kyseessä pieni asuinkiinteistö tai suuri logistiikkakeskus, Amplitin asiantuntemus varmistaa parhaan mahdollisen ratkaisun.

 

Olemme latausjärjestelmien asiantuntija, joka tarjoaa räätälöityjä ratkaisuja kaikkiin tarpeisiin. Hyödynnä Amplitin kokemusta ja asiantuntemusta, ja varmista sähköajoneuvojesi sujuva ja tehokas lataaminen. Ota yhteyttä ammattilaisiimme jo tänään!