PALVELUT

ASUNTOTUOTANTO

Amplit tarjoaa taloteknisiä ratkaisuja pääkaupunkiseudulla. Meiltä saat niin isot kuin pienurakat sekä urakan jälkeiset huolto- ja ylläpitotyöt. Erityisosaamistamme ovat vaativat kohteet, kuten korkearakentaminen ja erilaiset erityisjärjestelmät. Ensiluokkainen projektinhallintajärjestelmämme takaa onnistumisen ja sen avulla tuomme asiakkaillemme merkittävää lisäarvoa projekteihin. Tyypillisiä asiakkaitamme ovat kiinteistöjen omistajat, rakennuttajat ja rakennusliikkeet.

Vaativan talotekniikan ammattilainen

Herätämme asunnot henkiin, tuomalla nykyaikaisen talotekniikan rakennuksiin. Vahvuutemme on pitkässä kokemuksessa niin projektinjohto- kuin asentajapuolella. Panostamme laatuun ja yhteistyökyvykkyyteen, ja toteutamme talotekniikkaratkaisut vastaamaan asiakkaan toiveita. Hyvin tehty työ on meille kunnia-asia, emmekä tyydy vähempään.

Vuosien varrellamme olemme päässeet tekemään hyvin erilaisia kohteita, ja viime vuosien aikana olemme kerryttäneet kokemusta esimerkiksi korkearakentamisesta. Meillä on syvällistä osaamista myös erilaisten asuntojen automaatiosta ja uusimmista teknologioista. Tarjoamme kattavan valikoiman moderneja taloteknisiä ratkaisuja, kuten sähköauton latausasemia, aurinkovoimaloita, KNX-järjestelmiä ja muita kodin automaatiovaihtoehtoja, ja näitä toteutamme omalla ammattitaitoisella työvoimallamme. Huolehdimme toteutuksista vastuullisesti käyttäen laadukkaita materiaaleja.

Palvelemme laajasti erilaisia asuntorakennusprojekteja, olivat ne sitten korkean profiilin ylellisiä asuntoja tai perinteisempää asuntotuotantoa. Asiakkaan tarpeet ovat meille ensisijaisia, ja toteutamme ne sovitulla tavalla kustannustehokkaasti yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Olipa tarpeesi sitten suuri tai pieni, voit luottaa, että tarjoamme ammattitaitoista ja luotettavaa palvelua. Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme parasta mahdollista laatua ja ratkaisuja, jotka vastaavat heidän tarpeisiinsa. Jokainen projekti on hallittu prosessi, jotka toteutetaan sertifioidun laatujärjestelmän mukaisesti. Ota rohkeasti yhteyttä, niin autamme mielellämme!

 

Ota yhteyttä

 

Mika Lindén

Liiketoimintajohtaja, asunnot

[email protected]

050 351 4896

AJANKOHTAISTA

Referenssikohteitamme

 

PALVELUT

Muut palvelumme