PALVELUT

TOIMITILATUOTANTO

Amplit tarjoaa taloteknisiä ratkaisuja pääkaupunkiseudulla. Meiltä saat niin isot kuin pienurakat sekä urakan jälkeiset huolto- ja ylläpitotyöt. Erityisosaamistamme ovat vaativat kohteet, kuten korkea- ja sairaalarakentaminen. Ensiluokkainen projektinhallintajärjestelmämme takaa onnistumisen ja sen avulla tuomme asiakkaillemme merkittävää lisäarvoa projekteihin. Tyypillisiä asiakkaitamme ovat kiinteistöjen omistajat, rakennuttajat ja rakennusliikkeet.

Vaativan talotekniikan ammattilainen

Tarjoamme kokonaisvaltaista talotekniikkaa pääkaupunkiseudulla koko rakennuksen elinkaaren ajaksi aina suunnittelusta lähtien. Toteutamme kaikkia talotekniikkaurakan osia, mutta erityisen mielellämme toteutamme asiakkaillemme koko talotekniikkaurakan. Kun vastaamme talotekniikasta kokonaisuutena, voimme entistä paremmin huolehtia siitä, että kaikki eri järjestelmät toimivat saumattomasti keskenään ja koko kiinteistö toimii suunnitellulla tavalla. Hyödynnämme osaamistamme tahtituotannossa, joka mahdollistaa tarkan työmaanohjauksen, kustannusohjausta unohtamatta. Teemme työtämme tavoitteellisesti, määrätietoisesti ja aina asiakkaan etu edellä.

Vahvuuksiamme ovat yhteistyökyvykkyys ja pitkä kokemus alalta. Meiltä löytyy monipuolisesti kokemusta erilaisista vaativista kohteista, kuten metrot, tornitalot, erilaiset suojelukohteet ja sairaalat.  Meidät tunnetaankin vaativan talotekniikan ammattilaisena. Pääkaupunkiseudun monet tunnetut maamerkit ovatkin kohteitamme, ja niistä pääset lukemaan lisää referenssisivuiltamme.

Olipa tarpeesi sitten suuri tai pieni, voit luottaa siihen, että tarjoamme ammattitaitoista ja luotettavaa palvelua. Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme parasta mahdollista laatua ja ratkaisuja, jotka vastaavat heidän tarpeisiinsa. Jokainen projekti on hallittu prosessi, jotka toteutetaan sertifioidun laatujärjestelmän mukaisesti. Ota rohkeasti yhteyttä, niin autamme mielellämme!

 

Ota yhteyttä

 

Mikko Kaijalainen

Liiketoimintajohtaja, toimitilat

[email protected]

050 461 7352

AJANKOHTAISTA

Referenssikohteitamme

 

PALVELUT

Muut palvelumme