Käpylän peruskoulun saneeraus

Urakka

Sähkö

Urakkamuoto

Kiinteähintainen aliurakka

Tilaaja

Lujatalo Oy

Rakennusaika

10/2022-03/2024

Käpylän peruskoulun kolmesta rakennuksesta vanhin, vuonna 1929 valmistunut Väinölä, päätettiin pitkän odotuksen jälkeen saneerata. Muutaman vuoden takainen hintojen nousu aiheutti kilpailutukseen omat haasteensa, mutta lopulta kaupunki valitsi urakkaa toteuttamaan Lujatalo Oy:n. Lujatalo puolestaan valitsi meidät toteuttamaan kohteen sähköurakan kokonaisuudessaan.

Urakka aloitettiin 2022 syksyllä, kun purkutyöt kohteessa oli tehty. Purkutöissä avattiin kaikki pinnat ja rakennuksesta oli jäljellä runko ja museoviraston suojelema julkisivu. Lähes 100-vuotiaan rakennuksen arkkitehtuuri asetti asennustöille omat haasteensa, jotka ratkaistiin mallikkaasti ja työstä jäi onnistumisen lisäksi käteen paljon uutta opittua asiaa. Kohteessa tehtiin myös Amplitin ensimmäinen täysin itse toteuttama aurinkovoimajärjestelmä.

Laajuudeltaan 5 274 m² kohteen työt etenivät vankalla ammattitaidolla ja hyvällä tahdilla osaavien ja kokeneiden asentajiemme toimesta. Kohde sujui erinomaisessa yhteistyössä Lujatalon kanssa ja kehuja työryhmälle tuli vastaavalta mestarilta heti alusta alkaen. Positiivinen palaute ei jäänyt vain matkan varrelta saatuun, sillä  loppupalautteena toimiva RALA-palaute oli kohteen osalta erittäin myönteinen. Palautteessa työmme todetaan olleen ammattitaitoista, yhteistyökykyistä ja esimerkillistä.

Kiitos koko työryhmälle!

REFERENSSIT

Toteuttamamme urakat