Tietosuojaseloste

 

YLEISTÄ

Tämä tietosuojaseloste on osa käyttöehtojamme, jotka pätevät kaikkiin Amplit Oy:n verkkosivuston käyttäjiin. Nämä ohjeet on luotu sitä varten, jotta ymmärrät kuinka keräämme, käsittelemme ja välitämme henkilötietojasi.

Keskeiset tietosuojaperiaatteemme:

  • Tietosi ovat luottamuksellisia ja niitä käsitellään tämän tietosuojaselosteen ja sovellettavan lain mukaisesti.
  • Käsittelemämme henkilötiedot ovat henkilön itsensä antamaa tai tietoa, joka syntyy palveluitamme käytettäessä.
  • Keräämme, säilytämme ja käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja vain ennalta määriteltyihin tarkoituksiin. Emme käsittele henkilötietojasi määritellyn tarkoituksen kannalta yhteensopimattomalla tavalla.
  • Kerätty tieto poistetaan, kun sen käsitteleminen ei enää ole tarpeellista eikä perusteltua.
  • Olemme sitoutuneita noudattamaan niitä oikeuksia, joita sinulla on omia henkilötietojasi koskien, kuten oikeus tietojen tarkistukseen ja korjaamiseen sekä oikeus tiedon poistamiseen.
  • Ylläpidämme palveluntuottajiemme avulla asianmukaista teknistä turvatasoa, jonka avulla suojataan meille luovutetut henkilötiedot.
  • Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia tietosuojaselosteeseemme.

 

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY

Välitämme yksityisyydestäsi. Noudatamme tietojenkäsittelyssämme yleistä EU/ETA-alueen tietosuoja-asetusta (GDPR) toukokuusta 2018 alkaen ja olemme rekisterinpitäjänä tietosuojalainsäädännön mukaisesti vastuussa henkilötietojen käsittelystä alla kuvatulla tavalla.

Henkilötietojen kerääminen, käsittely ja suojaus

Henkilötietoja ovat kaikki sellaiset tiedot, jotka voidaan liittää henkilöön. Näitä tietoja ovat mm. nimi, yhteystiedot, henkilötunnus, kuva ja IP-osoite. Henkilötietojen käsittelyllä tarkoitetaan kaikkea henkilön tietojen käsittelemistä, kuten niiden keräämistä, rekisteröintiä ja säilyttämistä.

Käsittelemme meille verkkosivujen kautta annettuja henkilötietoja ainoastaan meille tulleiden yhteydenottojen hoitamiseen, henkilö- ja aliurakointirekrytoinnin tarkoituksiin sekä seurataksemme verkkosivujemme anonyymejä käyttäjätilastoja ja -käyttäytymistä. Kerätty tieto poistetaan, kun sen käsitteleminen ei enää ole tarpeellista eikä perusteltua.

Amplit ylläpitää palveluntuottajiensa avulla asianmukaista teknistä turvatasoa, jonka avulla suojataan yritykselle luovutetut henkilötiedot. Teemme yhteistyötä ainoastaan tahojen kanssa, jotka noudattavat yleistä EU-/ETA-alueen tietosuoja-asetusta (GDPR).

Ulkoiset tahot

Luovutamme henkilötietoja eteenpäin vain julkisille viranomaisille, kuten poliisille, mikäli yritys velvoitetaan luovuttamaan kyseiset henkilötiedot.

Verkkosivuillamme saattaa ajoittain esiintyä linkkejä muihin verkkosivustoihin. Amplit ei vastaa näiden sivustojen tietojenkäsittelystä.

Oikeutesi

Tietosuoja-asetuksen mukaan rekisteröidyllä on oikeus

(https://tietosuoja.fi/rekisteroidyn-oikeudet)

Yhteystiedot

Amplit Oy on käsittelemiensä henkilötietojesi osalta rekisterinpitäjä. Jos haluat kysyä henkilötietojesi käsittelystä tai käyttää rekisteröidyn oikeuksiasi, pyydämme ottamaan yhteyttä osoitteeseen info@www.amplit.fi.

 

EVÄSTEKÄYTÄNNÖT

Sivustoltamme kerätään tietoa myös evästeiden avulla. Evästeet ovat tiedostoja, jotka tallentuvat tietokoneellesi selaintiedostojen yhteyteen, kun käyt verkkosivustoilla. Evästeet tunnistavat tietokoneesi, kun käyt sivustollamme uudestaan.

Verkkosivustollamme saatamme käyttää tietojen keräämiseen myös Google Analyticsia ja muita vastaavia palveluita, jotta voisimme analysoida ja kehittää sivustoamme entistäkin paremmaksi ja kohdentaa sivustomme kävijöille relevanttia markkinointia. Jatkamalla sivuston käyttöä, hyväksyt sivustolla käytetyt evästeet.

Sivustollamme on painikkeita, joiden avulla sisältöä voi jakaa eri medioihin. Näiden tahojen evästeet eivät ole hallinnassamme, joten lisätietoja niistä saat tahojen omilta verkkosivuilta.