AMPLIT  TYÖNANTAJANA

Koti alan asiantuntijoille

Me menestymme Suomen vaativimmissa taloteknisissä hankkeissa, jotka toteutamme hallitusti, systemaattisesti ja kotimaisella laadulla. Erikoisosaamistamme ovat talotekniikan koko elinkaari, sairaalarakentaminen, asuntotuotanto, korkearakentaminen ja erilaisten urakkamuotojen hallitseminen. Hankkeissamme jokainen Amplitlainen pääsee toteuttamaan itseään ja kehittymään alansa asiantuntijaksi. Rakennamme jokaiselle yksilöllisiä, mielekkäitä ja motivoivia urapolkuja yhdessä työntekijöidemme kanssa.

Olemme ylpeitä kotimaisesta perheyritystaustastamme, joka mahdollistaa meille paljon. Nopea muuntautumiskyky, ketterä kehittyminen, mutkaton päätöksenteko ja oma henkilöstö luovat helposti lähestyttävän organisaatiorakenteemme. Meille on tärkeää, että henkilöstömme osallistuu Amplitin päätöksentekoon ja kehittämiseen ja on vahvasti mukana edistämässä alan opintojen, työllistymisen ja tuottavuuden kehittämistä.

 

Lisätietoja urapoluistamme

Sähköasentajat: Mika Lindén, [email protected], p. 050 351 4896

LVI-asentajat: Antti Jalova, [email protected], p. 050 576 9493

Huoltoasentajat: Petri Myllyniemi, [email protected], p. 040 590 7618

Toimihenkilöt, Helsinki: Jussi Kuusela, [email protected], p. 050 528 0978

 

HELSINKI/ESPOO

Avoin hakemus

Vaikka meillä ei olisikaan juuri nyt avoimessa haussa sinulle soveltuvaa tehtävää, voit jättää avoimen hakemuksen. Huomioimme hakemuksesi valitessamme uusia amplitlaisia. Kuulemme sinusta mielellämme!

JÄTÄ HAKEMUS

 

TYÖNTEKIJÄTARINAT

Amplit työntekijöiden kertomana