PALVELUT

Talotekniikkaurakointi

Amplit tarjoaa taloteknisiä ratkaisuja pääkaupunkiseudulla. Meiltä saat niin isot kuin pienurakat sekä urakan jälkeiset huolto- ja ylläpitotyöt. Erityisosaamistamme ovat vaativat kohteet, kuten korkea- ja sairaalarakentaminen. Ensiluokkainen projektinhallintajärjestelmämme takaa onnistumisen ja sen avulla tuomme asiakkaillemme merkittävää lisäarvoa projekteihin. Tyypillisiä asiakkaitamme ovat kiinteistöjen omistajat, rakennuttajat ja rakennusliikkeet.

Kokonaisvaltaiset talotekniikkaratkaisut

Me pystymme tarjoamaan koko kohteen talotekniikkaurakan, jossa tekemisen henki on aidosti yhdessä tekemistä yhteisten tavoitteiden eteen. Toimimme aina asiakkaan tarpeisiin räätälöidyn laatujärjestelmämme mukaisesti. Me tiedämme, että asiakkaalle projektissa merkittävintä on laatu, kustannukset ja aikataulussa pysyminen. Toimintamme perustuu näiden hallintaan ja olemme sitoutuneita vastaamaan asiakkaan tavoitteisiin. 

Meillä on kyvykkyyttä toteuttaa kaikenlaiset kohteet kaikenlaisilla urakkamuodoilla. Meiltä onnistuu esimerkiksi allianssit, tavoitehintaurakat, projektinjohtourakat ja kiinteähintaiset urakat. Jo tarjousvaiheessa saatte meiltä projektiorganisaation, jonka jäsenet on valittu kohteen tyypin perusteella ja jossa kokonaisuutta johtaa TATE-johtaja. Tarjous käydään myös projektiorganisaation kanssa läpi, jotta suunnitelmat ovat yhteensovitettuja ja voimme tarjota parhaimman mahdollisen lopputuloksen jokaiselle potentiaaliselle asiakkaallamme.

 

Ota yhteyttä

Petri Myllyniemi

 

Petri Myllyniemi

Myyntijohtaja

[email protected]

040 590 7618

PROSESSI

Systemaattista projektin hallintaa

 

Hankkeen käynnistäminen

Asiakkaiden tarpeiden kartoitus

Urakkamuodot ja suunnittelu

Laadukas tarjous

Projektiorganisaation määrittely

Huolellisesti valmistellut neuvottelut

Työn toteutus

Tehokas kustannusten, resurssien, aikataulun ja laadun hallinta

Tiedonsiirto läpi koko prosessin

Perustellut päätökset ja hankemuutokset

Luovutus suunniteltu jo aloitusvaiheessa

Selkeä taloudellinen loppuselvitys

Asiakaspalaute ja asiakasyhteydenpito

Rakennuksen elämä

Takuuajan korjaukset

Projektin jälkeisten muutosten hallinta

Talotekniikan huoltosopimukset

Ylläpitokustannusten hallinta

Käytönjohtajuudet

AJANKOHTAISTA

Lue lisää Amplitin prosesseista ja kuulumisista

 

PALVELUT

Muut palvelumme