20 vuotta osaavaa LVI-urakointia


Amplitin LVI-osasto juhli kuluneen vuoden aikana hienoa virstanpylvästään, kun vuonna 2003 perustettu osasto täytti 20 vuotta! Tämän kahden vuosikymmenen aikana LVI-osasto on kasvanut merkittävästi ja toteuttanut useita huomionarvoisia mittavia hankkeita.

Osaston merkittävimpiin saavutuksiin kuuluvat muun muassa Kauppakeskus Ainoa 3 LV -urakka, Espoonlahden metroaseman LV- ja IV-urakat, Kauppakeskus Lippulaivan lämmitys- ja jäähdytysurakka sekä Orion MTS 202X -pääkonttorin saneerauksen LV- ja IV-urakat. Lisäksi asuntopuolella osasto on onnistunut toteuttamaan lukuisia kohteita, joissa asuntojen määrä vaihtelee 250–350 välillä. Parhaillaan käynnissä oleviin suuriin projekteihin kuuluvat Katajanokan laiturin LV- ja IV-urakat, T8 Horisontti -toimistotornin LV- ja IV-urakat sekä ensi vuonna alkava Laakson sairaalan toteutusvaihe.

Osastossa vallitsee erityisen positiivinen ilmapiiri, ja yksi parhaista asioista LVI-osastossa on kyky toteuttaa vaativampia, suurempia ja merkittävämpiä projekteja vuosi vuodelta. Tämän saavuttamiseen ovat vaikuttaneet myös erinomainen työilmapiiri, työkavereiden tuki ja vahva resurssipohja pätevän asennustyövoiman muodossa. LVI toimialajohtaja Antti Jalova summaa ylpeänä.

Tulevaisuudessa jatkamme sitoutumistamme alan parhaiden käytäntöjen noudattamiseen, kehittämiseen ja asiakaslähtöiseen toimintaan. Kiitämme kaikkia, jotka ovat olleet osa tätä matkaa ja odotamme innolla uusia mahdollisuuksia ja saavutuksia seuraavilla vuosikymmenillä!