Amplit osallistui Näkymätön voima -kampanjaan


#NÄKYMÄTÖNVOIMA

 

Sähköalan järjestöjen yhteinen vetovoimakampanja Näkymätön voima on ollut käynnissä keväästä 2021. Kampanjan tavoitteena on tuoda esille sähköalaa yleisesti ja erityisesti tulevaisuuden työpaikkana nuorille ja edistää näin ollen sähköalan työllisyttää tulevaisuudessa.

Kampanja on vuosien aikana tavoittanut satojatuhansia nuoria ympäri Suomen niin eri tapahtumien kuin somenkin kautta – ja on tosiaan onnistunut levittämään sähkön ilosanomaa.

Kampanjassa on alan järjestöjen lisäksi ollut mukana eri oppilaitoksia ja yrityksiä. Mekin olimme mukana Näkymätön voima -kampanjassa, sillä syksyllä meillä oli kampanjan kautta Severi TET-harjoittelussa.

Harjoittelun aikana Severi pääsi tutustumaan sähköalaan ihan konkreettisesti, kun hän kulki huoltoasentajamme matkassa viikon verran. Palaute niin asentajaltamme kuin Severiltä oli erittäin hyvää, ja huomasimme, kuinka helppoa tällaisen mahdollisuuden tarjoaminen loppujen lopuksi oli. Olemme myös päässeetkin jo uudestaan tutustuttamaan nuoria samoissa merkeissä sähköalaan.

Lisätietoja tärkeästä aiheesta löytyy kampanjan nettisvuilta – mm. sivuilta löytyy mielenkiintoinen tunnin mittainen opiskelumateriaali sähköstä, josta kannattaa ehdottomasti vinkata kouluille!

Kannustammekin kaikkia alamme yrityksiä miettimään omia mahdollisuuksia osallistua kampanjan sanomaan, joka on tehty nyt erittäin helpoksi Yrityssivujen julkaisun jälkeen. Käykää siis kurkkaamassa: https://nakymatonvoima.fi/yrityksille/