Amplitin organisaatio uudistuu


Kuva vasemmalta oikealle: Mikä Lindèn, Tomi Alanen, Mikko Kaijalainen

 

Olemme iloisia ilmoittaessamme organisaatiomme uudistuksesta! Uudistuksella vastaamme henkilöstömme toiveisiin sekä asiakkaidemme muuttuneisiin tarpeisiin. Selkeämpi organisaatiorakenne ja keskittyminen eri liiketoiminta-alueisiin mahdollistaa paremman fokuksen ja resurssien kohdistamisen. Uudistuksen myötä olemme jakaneet tuotantomme selkeämpiin yksiköihin, jotka kattavat sekä LVI- että sähköurakoinnin kokonaisuudessaan. ”Tämä muutos selkeyttää toimintaamme ja pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistäkin paremmin,” Tomi Alanen, IPT-hankkeiden liiketoimintajohtaja, tuumaa.

 

Uudet liiketoimintayksiköt

Uudistuksen myötä olemme luoneet neljä liiketoimintayksikköä, joita johtavat kokeneet liiketoimintayksikön johtajat yhdessä omien asennuspäälliköidensä kanssa:

Asuntotuotanto: Tämä yksikkö keskittyy asuntorakentamiseen ja asumisen ratkaisuihin. Tarjoamme laadukkaita ja kestäviä asumisratkaisuja, jotka vastaavat asiakkaidemme tarpeisiin.

Toimitilatuotanto: Toimitilayksikkömme keskittyy erilaisten toimitilojen, kuten sairaaloiden, kauppakeskusten, toimistotilojen talotekniikkaurakointiin. Tavoitteenamme on tarjota moderneja ja toimivia kokonaisuuksia. Toteutus räätälöidään aina vastaamaan asiakkaan tarpeisiin.

Integroitu projektituotanto: Talotekniikan osaaminen on keskeisessä roolissa yhteistoiminnallisissa hankkeissa, jotka pyrkivät kehittämään kestäviä ja elinvoimaisia kaupunkeja. Ymmärrämme paitsi tekniset vaatimukset myös kestävän kehityksen periaatteet. Yhteistyö muiden sidosryhmien kanssa on avainasemassa, jotta voidaan luoda kokonaisvaltaisia ratkaisuja, jotka vastaavat asiakkaan tarpeisiin.

Huolto ja kunnossapito: Huolto- ja kunnossapitoyksikkömme vastaa rakennusten ja kiinteistöjen ylläpidosta sekä korjaus- ja kunnossapitotöistä. Palveluihimme kuuluvat kaikki LVISA-työt, huoltosopimukset, pienet urakat, tilamuutokset sekä käytönjohtajuudet.

Organisaatiomme uudistus on askel kohti entistäkin parempaa ja tehokkaampaa toimintaa. ”Uskomme, että selkeämpi organisaatiorakenne ja keskittyminen eri liiketoiminta-alueisiin auttavat meitä palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin ja kehittämään yhteistyötämme eri hankkeissa,” sanoittaa toimitilayksikön johtaja Mikko Kaijalainen. ”Muutoksella haemme selkeyttä toimintasektoreihimme myös talon sisällä sekä uusia mahdollisuuksia henkilöstöllemme kehittyä urallaan haluamaansa suuntaan turvallisessa ympäristössä,” lisää asuntotuotannon liiketoimintajohtaja Mika Lindén .

 

Asennuspäälliköiden nimitys

Samalla olemme nimittäneet kolme uutta asennuspäällikköä kuhunkin uuteen yksikköön. Asennuspäällikkö toimii liiketoimintajohtajan apuna tiimin johtamisessa.

Henry Suhonen, asennuspäällikkö, asuntotuotanto:

Henry on toiminut Amplitin palveluksessa vuodesta 2018.  Ennen Amplitiin siirtymistään ”Henkka” on toiminut sähköasentajana, ja omaa vankan kokemuksen myös asennustyöstä. Amplitissa kokemusta on karttunut projekti-insinöörin – ja projektipäällikön työtehtävissä. Henkan yhteistyökyvykkyys, aito kiinnostus työtä kohtaan sekä rautainen ammattitaito ovat tuoneet miehen pitkälle ja uuteen aluevaltaukseen asennuspäällikkönä.

Tomi Saloranta, asennuspäällikkö, toimitilatuotanto:

Tomi on tehnyt pitkän ja merkittävän uran Amplitissa. Vuodesta 2009 kokemusta kerryttänyt Tomi on yksi Amplitin luottotekijöistä eikä ole tilannetta johon Tomilla ei olisi vastausta. Tomi on sähköalan huippuosaaja ja järkkymätön ammattilainen.  Asennuspäällikkönä Tomi toimii Mikko Kaijalaisen oikeana kätenä toimitilatuotannon hankkeissa.

Mika Hartikainen, asennuspäällikkö, integroitu projektituotanto:

Mika on työskennellyt Amplitissa vuodesta 2014. Projekti-insinööristä Mika nousi projektipäälliköksi vuonna 2017. Asennuspäällikkönä Mika on saanut toimia jo muuta kolmikkoa pidempään, vuodesta 2022. Mika on LVI-toimialan moniosaaja ja rautainen ammattilainen, työ tehdään just eikä melkein ja lopputulos on lähes poikkeuksetta yhtä nappi kuin mies itse.

Onnea meidän uusille asennuspäälliköille!

Tomi Saloranta Asennuspäällikkö, toimitilatuotanto
Henry Suhonen Asennuspäällikkö, asuntotuotanto