Amplitin toimitusjohtaja Jussi Kuuselalle on myönnetty STULin kultainen ansiomerkki


Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry  palkitsi ansiomerkein sähköisen talotekniikka-alan hyväksi aktiivisesti toimivia henkilöitä torstaina 24.11.2022 .

Amplitin toimitusjohtaja Jussi Kuusela oli yksi kolmesta kultaisen ansiomerkin saavuttaneista.

Jussi on toiminut Sähkö- ja teleurakoitsijaliiton hallituksen varapuheenjohtajana vuosina 2014-2015, ja edelleen kahden kolmivuotiskauden ajan STULin hallituksen puheenjohtajana. Tehtävässään Kuusela on työskennellyt näkyvästi mm. sähköisen talotekniikan aseman edistämiseksi rakentamisen prosessissa, ja on edustanut STULia myös kansainvälisillä foorumeilla. Jussilla on ollut merkittävä rooli talotekniikka-alan yhteistä edunvalvontaa varten perustetun Talotekniikkaliitto ry:n muodostamisessa. Hänen työnsä alan hyväksi jatkuu Talotekniikkaliiton hallituksen ja STULin Uudenmaan alueosaston jäsenenä.

”Olen saanut olla mukana monessa mielenkiintoisessa tekemisessä vuosien varrella. Yhteisissä asioissa mukana ollessa saa aina enemmän kuin antaa. Tarvitsemme uusia ihmisiä mukaan, ja nimenomaan ihmisiä, jotka ovat innostuneita ja motivoituneita edistämään yhteistä asiaa. Vaikka meille maalaillaankin tummia pilviä taivaanrantaan, esimerkiksi suhdanteiden osalta, on myös mahdollisuuksia todella paljon! Juuri nyt on erinomainen aika olla sähköistysalalla.” Jussi Kuusela summaa.