PALVELUT

Huolto ja kunnossapito

Asennamme, huollamme ja pidämme yllä yritysten taloteknisiä järjestelmiä. Huolto- ja kunnossapito-osastomme huolehtii varsinaisen rakennusvaiheen jälkeisistä asennuksista. Me vastaamme asiakkaan kaikkiin taloteknisiin tarpeisiin, olivat ne sitten vikakorjauksia, määräaikaishuoltoja, järjestelmä- tai tilamuutoksia. Rakennamme asiakkaidemme kanssa tiiviissä yhteistyössä parhaan mahdollisen ratkaisun ja lopputuloksen.

Laajat palvelut

Palveluihimme kuuluvat kaikki LVISA-työt, huoltosopimukset, pienet urakat, tilamuutokset ja käytönjohtajuudet. Voimme olla sinulle avuksi niin DALI- ja KNX-ohjelmoinnissa, muuntamohuolloissa, lämpökuvauksissa, paloilmoitintöissä kuin sähköautojen latauspisteiden asennuksissa. Lisäksi saatte meiltä tarvittaessa saman talon sisältä kohteenne suunnittelupalvelut. Käytössämme on myös huoltoautoja, jotka mahdollistavat kustannustehokkaan, asiakaslähtöisen ja ketterän palvelun.

Tyypillisiä asiakkaitamme ovat esimerkiksi kiinteistöjen omistajat ja käyttäjät, rakennusliikkeet, isännöitsijätoimistot sekä kiinteistöhuoltoliikkeet. Vuosien varrella Huolto ja Kunnossapito on toteuttanut laajan kirjon erilaisia asennus- ja muutostöitä: sairaaloissa, liiketiloissa, päiväkodeissa, kirkoissa, ravintoloissa, toimistoissa ja asunnoissa.

 

Luotettava ja pitkäaikainen yhteistyökumppani

Me olemme luotettava ja tarvittaessa pitkäaikainen yhteistyökumppani, jolla on laaja-alainen osaaminen ja resurssit toimittuamme yli 30 vuoden ajan vaativien talotekniikkajärjestelmien parissa. Halusitte sitten yrityksellenne tai asiakkaillenne toimivan ja viihtyisän työ- tai asuinympäristön tai tilat, joissa loppukäyttäjät voivat harjoittaa liiketoimintaansa tehokkaasti, me vastamme kaikkiin tarpeisiinne joustavalla ja hallitulla toimintatavallamme.

Ota yhteyttä ja tarjoamme tarpeisiinne sopivat laadukkaat talotekniset ratkaisut!

Petri Myllyniemi

Myyntijohtaja

petri.myllyniemi@amplit.fi

040 590 7618

AJANKOHTAISTA

Lue lisää Amplitin prosesseista ja kuulumisista