PALVELUT

Ilmanvaihtourakointi

Amplit tarjoaa taloteknisiä ratkaisuja pääkaupunkiseudulla. Meiltä saat niin isot kuin pienurakat sekä urakan jälkeiset huolto- ja ylläpitotyöt. Erityisosaamistamme ovat vaativat kohteet, kuten korkea- ja sairaalarakentaminen. Ensiluokkainen projektinhallintajärjestelmämme takaa onnistumisen ja sen avulla tuomme asiakkaillemme merkittävää lisäarvoa projekteihin. Tyypillisiä asiakkaitamme ovat kiinteistöjen omistajat, rakennuttajat ja rakennusliikkeet.

Ketterää LVIA-urakointia

Lähes 20 vuoden kokemuksella toteutamme tehdyistä suunnitelmista laadukkaita ilmanvaihto- ja putkiurakoita. Toimintamme perustuu nykyaikaisiin asennusmenetelmiin ja -järjestelmiin. Meiltä saatte rakennuksen koko elinkaaren ajaksi kokonaisvaltaiset LVIA-ratkaisut yhden talon sisältä. 

Toimimme aina asiakkaan tarpeisiin räätälöidyn laatujärjestelmämme mukaisesti. Me tiedämme, että asiakkaalle projektissa merkittävintä on laatu, kustannukset ja aikataulussa pysyminen. Toimintamme perustuu näiden hallintaan ja olemme sitoutuneita vastaamaan asiakkaan tavoitteisiin. 

Meillä on kyvykkyyttä toteuttaa kaikenlaiset kohteet kaikenlaisilla urakkamuodoilla. Meiltä onnistuu esimerkiksi allianssit, tavoitehintaurakat, projektinjohtourakat ja kiinteähintaiset urakat. Jo tarjousvaiheessa saatte meiltä projektiorganisaation, jonka jäsenet on valittu kohteen tyypin perusteella ja jossa kokonaisuutta johtaa TATE-johtaja. Tarjous käydään myös projektiorganisaation kanssa läpi, jotta suunnitelmat ovat yhteensovitettuja ja voimme tarjota parhaimman mahdollisen lopputuloksen jokaiselle potentiaaliselle asiakkaallamme.

 

Ota yhteyttä

 

Petri Myllyniemi

Myyntijohtaja

[email protected]

PROSESSI

Systemaattista projektin hallintaa

 

Käynnistäminen

Oikea hinta projektille

Projektiorganisaation määrittely

Hyvin valmistellut neuvottelut

Toteutus

Varma kustannusten, aikataulun ja laadun hallinta

Tiedonsiirto läpi koko prosessin

Perustellut päätökset ja hankemuutokset

Luovutus suunniteltu jo aloitusvaiheessa

Käyttöönotto

Selkeä taloudellinen loppuselvitys

Asiakaspalaute ja asiakasyhteydenpito

Takuuajan korjaukset

Projektin jälkeisten muutosten hallinta

AJANKOHTAISTA

Lue lisää Amplitin prosesseista ja kuulumisista