Perhelä-talo on osa Järvenpään uutta Bulevardikorttelia


Järvenpään monttu häviää pian, sillä YIT Suomi Oy on tilannut Amplitilta Perhelä-toimistotalon LVIS-urakat. Perhelä-talo on osa Järvenpään keskustaan rakennettavaa Bulevardikorttelia, joka valmistuessaan pitää sisällään liikekeskuksen, parkkihallin, pihakannen, asuintaloja ja 20-kerroksisen tornitalon.

Perhelän toimistotaloon tulee seitsemän kerrosta, jotka ovat yhteispinta-alaltaan 9 000 neliötä. Ensimmäiset kuusi kerrosta ovat varattuna toimistoille, ja ylimpään kerroksiin sijoittuu vuokralaisten yhteiskäytössä olevat neuvottelutilat.

Valmistuessaan talon päävuokralaisiksi jää OP Uusimaa ja Järvenpään kaupunki. Suurin osa toimistotilasta on avokonttoria, jossa varsinainen sähkönjakelu on toteutukseltaan toimitilan perinteitä noudattava. Modernin monitilatoimistojen muuntojoustavuus on kuitenkin kohteessa erityisesti huomioitu, ja tämä näkyy talotekniikan osalta erilaisissa erikoisratkaisuissa, kuten älykkäässä valaistuksen ohjauksessa

Perhelän on määrä valmistua vuoden 2022 loppupuolella ja koko korttelin pitäisi valmistua nykyaikataulun mukaan vuoden 2025 aikana. Toivottavasti pääsemme myös vaikuttamaan muissa Bulevardikorttelin rakennushankkeissa.

Artikkelikuva: Havainnekuva Bulevardikorttelista, YIT