Tapiolan Feenixin työmaan aloitus


Uutisoimme aikaisemmin, että Amplit on valittu rakennusurakoitsija MaxBuildin rinnalle toteuttamaan Tapiolan Feenixin hanketta TATE-urakoitsijana. Yhteistyö alkoi jo alkumetreistä erittäin positiivisella tavalla eli niin, että olemme päässeet keskustelemaan yhdessä talotekniikan varsinaisesta toteutuksesta. Tämä lupasi hyvää alkavalle hankkeelle ja päätimmekin toteuttaa kohteen aloituksen hieman poikkeavalla tavalla.

Olemme kesän aikana kokoontuneet Maxbuildin, Amplitin ja kohteen suunnittelijoiden voimin pohtimaan LEAN-toimintatavan ja työkalujen hyödyntämistä alkavassa kohteessa. Työpajat ovat toteutettu yhteistyössä Visonin kanssa.

Työpajoissa on pohdittu yhdessä sitä, mitä LEAN on ja miten me voisimme sitä hankkeessa hyödyntää. On rakennettu legoista taloja ja pohdittu niin eräkokoja kuin aikatauluun vaikuttavia tekijöitä. Olemme Amplitissa innoissamme tästä mahdollisuudesta, sillä meidän kokemuksien mukaan sitä onnistuneempi kohde talotekniikan osalta on, mitä aikaisemmin meidät on otettu kohteessa mukaan keskustelemaan  talotekniikan toteutuksesta. Myös varsinainen rakentaminen on mukava aloittaa, kun työmaaorganisaation osapuolet ovat tulleet jo entuudestaan tutuksi.

Upeaan Tapiolan Feenixin kohteeseen pääset tutustumaan täältä: https://www.tapiolanfeenix.fi/