HELSINKI/ESPOO

Haku työssäoppimiseen

Vuosittain useat kymmenet opiskelijat suorittavat työssäoppimisjaksonsa Amplitissa. Toivotamme heidät ilolla tervetulleiksi työyhteisöömme kasvamaan  tulevaisuuden ammattilaisiksi ja amplitlaisiksi. Urapolkuajattelumme lähtee työssäoppimisjaksosta, josta motivoitunut opiskelija voi ponnistaa vaikka kuinka pitkälle, omien tavoitteidensa mukaisesti.

JÄTÄ HAKEMUS

 

 

 

AMPLIT  TYÖNANTAJANA

Koti alan asiantuntijoille

Me menestymme Suomen vaativimmissa taloteknisissä hankkeissa, jotka toteutamme hallitusti, systemaattisesti ja kotimaisella laadulla. Erikoisosaamistamme ovat talotekniikan koko elinkaari, sairaalarakentaminen, asuntotuotanto, korkearakentaminen ja erilaisten urakkamuotojen hallitseminen. Hankkeissamme jokainen Amplitlainen pääsee toteuttamaan itseään ja kehittymään alansa asiantuntijaksi. Rakennamme jokaiselle yksilöllisiä, mielekkäitä ja motivoivia urapolkuja yhdessä työntekijöidemme kanssa.

Olemme ylpeitä kotimaisesta perheyritystaustastamme, joka mahdollistaa meille paljon. Nopea muuntautumiskyky, ketterä kehittyminen, mutkaton päätöksenteko ja oma henkilöstö luovat helposti lähestyttävän organisaatiorakenteemme. Meille on tärkeää, että henkilöstömme osallistuu Amplitin päätöksentekoon ja kehittämiseen ja on vahvasti mukana edistämässä alan opintojen, työllistymisen ja tuottavuuden kehittämistä.

 

 

Lisätietoja työssäoppimisesta Amplitissa

Sähköasentajat: Mika Lindén, [email protected], p. 050 351 4896

LVI-asentajat: Antti Jalova, [email protected], p. 050 576 9493

Toimihenkilöt, Helsinki: Jussi Kuusela, [email protected], p. 050 528 0978

Toimihenkilöt, Espoo: Mikko Kaijalainen, [email protected], p. 050 461 7352

TYÖNTEKIJÄTARINAT

Amplit työntekijöiden kertomana