AMPLIT  TYÖNANTAJANA

Koti alan asiantuntijoille

Me menestymme Suomen vaativimmissa taloteknisissä hankkeissa, jotka toteutamme hallitusti, systemaattisesti ja kotimaisella laadulla. Erikoisosaamistamme ovat talotekniikan koko elinkaari, sairaalarakentaminen, asuntotuotanto, korkearakentaminen ja erilaisten urakkamuotojen hallitseminen. Hankkeissamme jokainen Amplitlainen pääsee toteuttamaan itseään ja kehittymään alansa asiantuntijaksi. Rakennamme jokaiselle yksilöllisiä, mielekkäitä ja motivoivia urapolkuja yhdessä työntekijöidemme kanssa.

Olemme ylpeitä kotimaisesta perheyritystaustastamme, joka mahdollistaa meille paljon. Nopea muuntautumiskyky, ketterä kehittyminen, mutkaton päätöksenteko ja oma henkilöstö luovat helposti lähestyttävän organisaatiorakenteemme. Meille on tärkeää, että henkilöstömme osallistuu Amplitin päätöksentekoon ja kehittämiseen ja on vahvasti mukana edistämässä alan opintojen, työllistymisen ja tuottavuuden kehittämistä.

 

HELSINKI

HR-assistentti

Etsimme tiimiimme osaavaa, aktiivista ja innostunutta HR-assistenttia määräaikaiseen työsuhteeseen, aikavälille 1.6.2024-31.8.2025. HR-assistenttina pääset osaksi Amplitin henkilöstö- ja viestintäosastoa, eli HeVi-tiimiä.

Mikäli olet vuorovaikutustaitoinen, asiakaspalveluhenkinen, pidät ihmisten kanssa työskentelystä ja omaat oma-aloitteisen otteen työntekoon, voisit olla juuri etsimämme henkilö. Sinun ei tarvitse olla valmiiksi hiottu timantti, sillä me opastamme sinut tehtäviisi, mutta toivomme sinulta joko alan kokemusta tai alaan liittyvää koulutusta. Katsomme palkkaprosessi kokemuksen merkittäväksi eduksi, sillä työtehtävässäsi toimit myös asentajiemme pakkayhteyshenkilönä. Koska palkkaprosessimme on uudistumassa ja palkkayhteyshenkilön roolissa pääset olemaan osana käyttöönottoa, työ tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kehittyä ja kehittää.

HR-assistenttina työtehtäviisi kuuluu mm. työsuhteen elinkaaren prosesseista huolehtiminen, kuten työsuhteen alku- ja päättymiseen liittyvät hallinnolliset tehtävät, henkilöstön koulutusten järjestämiset ja osaamisen hallinta, varhaisen tuen mukainen toiminta sekä toimistokulttuurin edistäminen. Työpisteesi sijaitsee Helsingin toimipisteessämme hyvien kulkuyhteyksien päässä Malmilla. Tarjoamme liukuvan työajan ja mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön. Ympärillesi saat paitsi miesvaltaisen insinööri- ja asentaja painotteisen työyhteisön, mutta ennen kaikkea huippu tiimin henkilöstö- ja viestintäosastollamme. Teemme tiivistä yhteistyötä, lähiesihenkilö on aidosti lähellä ja läsnä, ja apua saa aina.

Tarjoamme määräaikaisen työsuhteen aikavälille 1.6.2024-31.8.2025. Perehdytämme sinut työtehtäviisi ja tarjoamme kattavat työsuhde-edut, mukaan lukien sairaus- ja tapaturmavakuutuksen, lounasedun sekä hyvinvointi-, kulttuuri- ja liikuntaetuudet. Lisäksi pääset osaksi hupi-hauskaa virkistystoimintaamme.

Jos sydämesi sykkii HR-alalle, olet ihmisihminen ja nokkela numeroiden kanssa, tässäpä olisi täydellinen työ sinulle. Hakuaikamme päättyy 5.5, joten lähetä hakemuksesi pian! Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

 

JÄTÄ HAKEMUS

TYÖNTEKIJÄTARINAT

Amplit työntekijöiden kertomana