AMPLIT  TYÖNANTAJANA

Koti alan asiantuntijoille

Me menestymme Suomen vaativimmissa taloteknisissä hankkeissa, jotka toteutamme hallitusti, systemaattisesti ja kotimaisella laadulla. Erikoisosaamistamme ovat talotekniikan koko elinkaari, sairaalarakentaminen, asuntotuotanto, korkearakentaminen ja erilaisten urakkamuotojen hallitseminen. Hankkeissamme jokainen Amplitlainen pääsee toteuttamaan itseään ja kehittymään alansa asiantuntijaksi. Rakennamme jokaiselle yksilöllisiä, mielekkäitä ja motivoivia urapolkuja yhdessä työntekijöidemme kanssa.

Olemme ylpeitä kotimaisesta perheyritystaustastamme, joka mahdollistaa meille paljon. Nopea muuntautumiskyky, ketterä kehittyminen, mutkaton päätöksenteko ja oma henkilöstö luovat helposti lähestyttävän organisaatiorakenteemme. Meille on tärkeää, että henkilöstömme osallistuu Amplitin päätöksentekoon ja kehittämiseen ja on vahvasti mukana edistämässä alan opintojen, työllistymisen ja tuottavuuden kehittämistä.

HELSINKI/JÄRVENPÄÄ

LV-urakkaryhmä

Haemme putkiurakkaryhmiä kahdelle alkavalle työmaalle. Toinen kohde sijaitsee Järvenpäässä ja toinen Helsingissä.

Teiltä odotamme:

  • Tehokas ja ammattitaitoinen urakkatyöryhmä
  • Aikaisempaa kokemusta yhdessä työskentelystä
  • Kaikilta on putkiasentajan perustutkinto
  • Työryhmän sisältä löytyy tarvittavat hitsaustaidot

Amplit on vakavarainen työnantaja, joka tarjoaa työntekijöillensä mielenkiintoisien töiden ja vakituisen työsuhteen lisäksi hyvät kehitys- ja koulutusmahdollisuudet. Projektimme toteutetaan oman laatujärjestelmämme kautta, jotka näkyvät hyvinä ja selkeinä toimintatapoina sekä työmaalla että projektinhallinnassa. Tarjoamme henkilökunnallemme myös erilaisia henkilökuntaetuuksia ja niin tiimit kuin koko yritys hitsaantuu yhteen kirjavan virkistystoiminnan kautta.

Tule osaksi perheyritystä ja jätä tietosi meille jo tänään!

Lisätiedot ja hakemukset:
Antti Jalova
p. 050 576 9493
[email protected]

TYÖNTEKIJÄTARINAT

Amplit työntekijöiden kertomana