AMPLIT  TYÖNANTAJANA

Koti alan asiantuntijoille

Me menestymme Suomen vaativimmissa taloteknisissä hankkeissa, jotka toteutamme hallitusti, systemaattisesti ja kotimaisella laadulla. Erikoisosaamistamme ovat talotekniikan koko elinkaari, sairaalarakentaminen, asuntotuotanto, korkearakentaminen ja erilaisten urakkamuotojen hallitseminen. Hankkeissamme jokainen Amplitlainen pääsee toteuttamaan itseään ja kehittymään alansa asiantuntijaksi. Rakennamme jokaiselle yksilöllisiä, mielekkäitä ja motivoivia urapolkuja yhdessä työntekijöidemme kanssa.

Olemme ylpeitä kotimaisesta perheyritystaustastamme, joka mahdollistaa meille paljon. Nopea muuntautumiskyky, ketterä kehittyminen, mutkaton päätöksenteko ja oma henkilöstö luovat helposti lähestyttävän organisaatiorakenteemme. Meille on tärkeää, että henkilöstömme osallistuu Amplitin päätöksentekoon ja kehittämiseen ja on vahvasti mukana edistämässä alan opintojen, työllistymisen ja tuottavuuden kehittämistä.

 

PÄÄKAUPUNKISEUTU

Tarjouslaskija, sähkö

Haemme nyt osaavaan joukkoomme hyvän numeropään omaavaa tarjouslaskijaa sähköurakointiin kehittymään alansa huippuosaajaksi. Meillä pääset itsenäisesti hoitamaan tarjouslaskennan alusta loppuun, sisältäen esimerkiksi materiaali ja alihankintapyynnöt ja määrä- ja tarjouslaskennan tarjouspyyntöjen perusteella. Amplitilla sinua odottaa neljän hengen tiivis porukka joka tukee ja auttaa matkan varrella. Toimistomme sijaitsevat sekä Helsingissä että Espoossa ja etätyökin on osittain mahdollista perehdytysjakson jälkeen.

TARJOAMME

  • Mielenkiintoisen vastuualueen sähköurakoinnin parissa
  • Kattavan perehdytyksen ja tukea ammatilliseen kehittymiseen
  • Vakaan ja turvallisen työpaikan kasvavassa yrityksessä
  • Rennon työporukan ja hyvät työkalut
  • Kattavat työsuhde-edut

KUKA OLET

  • Koet teknisen alan omaseksi ja olet motivoitunut laskentaan
  • Olet huolellinen ja järjestelmällinen mutta pystyt samaan aikaan ylläpitämään hyvän tekemisen vauhdin
  • Aikataulut pysyvät sinulla hallinnassa etkä hätkähdä paineen alla
  • Olet valmis sitoutumaan ja haluat kehittyä alan huippuammattilaiseksi
  • Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus tai olet opintojen loppusuoralla

Mikäli kuvauksemme kuulosti tutulta ja herätti sinussa kiinnostusta, voit hyvinkin olla etsimämme henkilö! Kerro meille lisää itsestäsi työhakemuksessa ja olemme sinuun yhteydessä. Liitäthän mukaan myös CV:si.  Hakuaika päättyy 16.1.2022.

Jos haluat tietää lisää avoinna olevasta tehtävästä voit olla yhteydessä tarjouslaskentapäällikköön Jani Savolaiseen joko puhelimitse +358505442157 tai sähköpostilla.

JÄTÄ HAKEMUS

TYÖNTEKIJÄTARINAT

Amplit työntekijöiden kertomana